תשובה ל-ER the best
אז ככה את מגיעה לתחנת מד"א בעיר שאת גרה ומבקשת להרשם אצל האחראי מתנדבים שם וכשיש קורס מתקשרים אלייך להגיע! לפני ההתנדבות עוברים קורס מע"רים (מגישי עזרה ראשונה) במסגרת 60 שעות. בקורס את לומדת על גוף האדם, על כל מיני מחלות שמתווצרות ויש גם קטע מעשי שבו את לומדת לעשות החייאה על בובה (ANNY שליטע!) וגם לומדים להשתמש בחמצן, למדוד לחץ דם וכד'.
בכל הקורס יש 2 מבחנים! מבחן חצי..ומבחן סוף. כמובן שלמבחנים האלה כמו מבחנים רגילים יש גם מועד ב'. [אם תקשיבי זה לא יהיה קשה בכלל!] אחרי הכל..יש טקס סיום. [זה לא לכל התחנות..זה רק תחנות שבוחרות לעשות! למשל אצלי..הצגנו 4 מצבים עם נפגעים - כגון תאונת דרכים, חוסר הכרה וכד'. הזמנו את ההורים ואת מנהל האיזור לצפות! יצא אחלה של טקס.] בסוף גם בוחרים את החניך המצטיין מכל הקורס ומעניקים לו תעודת הצטיינות.4U| אחרי הכל, מתחילים להתנדב. בכל משמרת את מסופחת לאמבולנס ואז מתחילים בבדיקת האמבולנס לראות שהכל נמצא ושיש מספיק דברים כגון : גזות, אשרמנים למינהם וכד'. עד שקוראים לכם בקשר לנסיעה את שוהה בתחנה.
כשמקבלים נסיעה עולים לאמבולנס והמוקד אומר לכם לאיזה עיר להגיע, כתובת מה המקרה ואם זה דחוף או לא. לדוגמא[סתם שתביני איך זה נשמע] - 61 אתה הולך לרמלה רחוב בלהבלהבהל 6 יש שם תאונת דרכים וזה מקרה דחוף. אם זה מקרה דחוף מפעילים סירנות ונוסעים בטיל לשם

[אני אוהבת לשמוע את הרעש של הסירנות! XD] מגיעים למקום ומפנים לביה"ח הקרוב אלא אם כן אותו חולה מסרב להתפנות או שאם הוא מבקש בית חולים כלשהו. זהו, מקווה שהבנת
אני אישית התחלתי את הקורס שלי בסוכות וסיימתי אותו בחנוכה! בדיוק יום אחרי שסיימתי התחלתי להתנדב

ז"א המשמרת הראשונה שלי הייתה ב-22.12.06