שלום

LizStar

New member
וואי../images/Emo99.gif

וואי התפחושת שלך מהממת ואני אגיד את זה עוד 12345678908765432134567890123 פעמים
[ואולי אפילו קצת יותר] היית בבכורה ביס פלאנט?
גמאני הייתי ולא ראיתי אותך
הייתי ב-23.5 בשעה 17:00 אולם 7[אם אנלא טועה
]גמאת היית שם? שמחה בשבילך על העבודה החדשה ועל הפגישה עם הסגנית של פורום פילם

miss depp

New member
תודה :)

כן אני הייתי באותו יום ב-יס פלאנט אבל הייתי בהצגה של 9 וגם נכנסתי מאוחר ...:( אז ככה שהרבה פספסו אותי ..

חבל שהתאכזבת מהסרטטט../images/Emo10.gif

אני דווקא ממש אהבתי ולא הפסקתי לצחוקקקק בשבילי הסרט היה מדהיםםם אבל כל אחד והטעם שלוו...

cowgirl Ms

New member
שלום שלום!

התחפושת שלך פשוט עוצרת נשימה, אני לא יודעת איך היה לך אומץ ללכת ככה לסרט! אני בחיים לא הייתי מעיזה..
תעדכני אותנו אם יהיה לך את הראיון בסוף! זה צריך להיות מעניין! בהצלחה עם העבודה, וטוב לראותך כאן שוב....

Aviyush

New member
אין מילים!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תחפושת פשוט מדהימה! יכול להיות שאם לא היית אומרת שזו את אז ברגע הראשון הייתי חושבת שזה ג'וני
אני סוגדת לך

HakunaMatata15

New member
ממש מדהים

כל פעם שאת מעלה אותן אני מתפעלת מחדש מהן... וואי מגניב שהציעו לך ראיון בטלוויזיה ד''א נראה לי שהזכירו אותך ב"עין הדג" הייתה שם מישהי שכתבה בתגובות כל הכבוד לזאת שהתחפשה בבכורה לג'ק ספארו

miss depp

New member
תודה רבה :)

וראיתי את מה שרשמו עלי ב-עין הדג בעקבות מה שרשמת ..חח נהיה שם ממש ויכוח אם זה המקור או לא אבל תמיד כיף לשמוע מחמאות :)

miss depp

New member
תודה לכולם !!!!!! :)

על התגובות המדהימות :) כיף לי לקרוא את זה זה גורם לי לחשוב שהיה שווה להשקיע את הזמן והכסף נהניתי מכל רגע :) ו..מקווה שבאמת יצא מזה משהו (אהמ אהמ...טלוויזיה ) חחח..אז שוב תודה !!!

JSJD

New member
וואו, מגניב לך! מזל טוב:)

לא מבינה איך לא אהבת את הסרט, אבל ניחה. וואו. תחפושת מ ד ה י מ ה! OO איך הצלחת?! כל הכבוד, באמת, אני סוגדת לך עכשיו XD את מדוייקת XD:)

תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif=]

את פשוט מדהימה כל פעם מחדש...=]
איך עשית את זה? ממש דומה למקור...=] שמחה בשבילך על העבודה... מגיע לך.=]
ובקשר לראיון - חחח... כל הכבוד, תוכלי להתראיין ואז כולנו נגיד שאנחנו מכירות אותך...=] חחח... סתם, כל הכבוד! ושוב, ממש אחלה תחפושת!=]

למעלה