שלום...

שלום...

שלום אני רועי בן 15 לומד בחטיבת נבון מעוז הערסים בכיתה ט גר בסימטה בבן גוריון שנקראת משעול הטופז חבר טוב של עידו מה קורה עידו?

אוי.....

נכון שביום שישי היית עם כל השכבה בהצגה בשטיינברג? ונכון שהיה שם בית ספר רק של בנות....? יופי....אז אולי ראית אותי... אתה חבר של קובי במקרה? ותענה לי למסר אם לא קשה לך......

רועייייייייי

רועי ישומרוני מה המצב??????? אנשים תכירו זה רועי !! הוא איש טוב הוא מגניב מהשברולט חחח

עידו....

זה אתה בתמונה בכרטיס אישי? אתה ממש ממש אבל ממש לא נראה בן 14!!! אתה נראה הרבה יותר גדול....

אני יודע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כולם אומרים לי את זה אני מבוגר לגילי חחחחח

tofy

New member
רועי!!

רומני שלי!!!!!!!! מזלטוף על הכל.....(ענב....מחשב....) אני מתגעגעת.....

מה קורה אחותי....

יה רומניה סאדביסטית מלוכלכת למה לא שומעים ממך? את עושה איתנו לג בעומר?

אני יודע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כולם אומרים לי את זה אני מבוגר לגילי חחחחח

מירב

New member
אתה באמת נראה...

מבוגר לגילך! אבל רק רציתי להגיד לך שיש לך שפתיים מדהימות, וזה בדרך כלל הדבר האחרון שאני "בודקת" אצל אנשים, אבל אצלך זה ממש בולט!! דרך אגב ממש יפה מה שעשית עם השיער... אוף כמה מחמאות קיבלת בתגובה אחת!!

מירב

New member
אתה באמת נראה...

מבוגר לגילך! אבל רק רציתי להגיד לך שיש לך שפתיים מדהימות, וזה בדרך כלל הדבר האחרון שאני "בודקת" אצל אנשים, אבל אצלך זה ממש בולט!! דרך אגב ממש יפה מה שעשית עם השיער... אוף כמה מחמאות קיבלת בתגובה אחת!!

../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo9.gif

מאיפה את

מירב

New member
הבנתי...

רק מי שמחמיא לך אתה שואל?!! לא, סתם צוחקת... אני גרה בנאות יהודית!! מישהו גר קרוב? וכולם יכולים להגיד באיזה שכונה הם גרים, זה יהיה ממש נחמד...

מירב

New member
בושה...

ואתה קורא לעצמך חולוני?!! אתה לא יודע איפה זה נאות יהודית?!! האמת (וידוי), תמיד שואלים אותי איפה זה... אז אתה לא היחיד!! בכל מקרה זה נמצא ליד קרית שרת אבל זאת שכונה בפני עצמה! ואם במקרה אתה לא יודע איפה זה קרית שרת אז ליד הגן היפני (שדרך אגב מיש יודע למה בנו אותו שיגיד לי) ואם עדיין לא הבנת אז תחפש במפה...

מירב

New member
אז...

אתה בא להגיד לי שאתה נמצא הרבה בשרולט ולא יודע איפה זה נאות יהודית?!!!! זה שתי מטר משם (בערך)!!

המרחפת

New member
מצד אחד של שדרות ירושלים

רסקו ג וקרית שרת. מהצד השני של שדרות ירושלים: נווה ארזים ונאות יהודית. זהו, סוף העניין.

למעלה