שלום

נסיכה29

New member
שלום

אני חדשה כאן. אני עומדת לכנס לטיפולים של IVF וזה מפחיד אותי עד מוות:( אני רוצה ילדים , אבל אני פוחדת. יש לי צילום רחם בזמן הקרוב ושמעתי שזה כואב.

חןחן

New member
אני גם בדרך לצילום רחם../images/Emo141.gif

גם אני שמעתי שזה כואב, אפילו מאוד מחברה שלי שנכנסה להיריון אחרי זה - יש אחוז מסויים שנכנסות להיריון אחרי הצילום)אבל חברה אחרת שלי אמרה שזה בהחלט לא נעים אבל שווה כל רגע (היא נכנסה להיריון לאחר הפריה). בכל אופן שיהיה בהצלחה.

anatc

New member
שלום נסיכה!../images/Emo47.gif

את בחברה טובה!
רובינו עברנו צילום רחם, חלקנו נעבור (אני, ביום שני) וכולנו נשאר בחיים ואולי אפילו בהריון...
, כפי שסיפרו לפני, יש אחוז מרשים של הריונות אחרי צילום רחם, החומר שמזריקים "שוטף" את המעברים בדרך, ופותח סתימות קטנות - אם קיימות. יהיה בסדר, אולי כדאי שתקחי משהו מרגיע לפני, כדי לא להיות מתוחה כל כך. אני מתכוונת לקחת כדור קלמנרווין, שהוא טבעי ואפקטיבי ביותר. וכמובן: אל תבואי לבד! שמישהו (בעל/חבר/חברה וכו´) ילוו אותך! זהו. תנשמי עמוק, תגייסי אופטימיות וסבלנות, ובסוף
יגיע! בהצלחה, קחי לדרך
ענת

נסיכה29

New member
תודה רבה על העידוד

בעלי רוקח אז אני אשאל אותו על הכדור שציינת. :) אני מקווה שלא אפחד ואעשה פדיחות :)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אין שום סיבה לפחד יקירה. אמנם זה לא הכי נעים בעולם, ובהחלט יותר נחמד להכנס להריון רק מלהריח אתה הבעל
, אבל כשרוצים ילדים, טוב לדעת שיש עוד דרכים להגיע לזה. גם צילום רחם הוא לא הדבר הכי נעים בעולם, אבל רק למעטות הוא ממש כואב. מומלץ לקחת כדורים לשיכוך כאבים לפני הצילום. תעשי חיפוש על צילום רחם, ותוכלי לאסוף הרבה המלצות. שיהיה בהצלחה
נועם

חושחש

New member
אין ממה לחשוש

הי נסיכה ברוכה הבאה אין לך ממש לחשוש מצילום רחם. אני לפני הצילום שמעתי מחברות שעברו את הצילום שהצילום כואב ולא נעים כך שהגעתי לצילום מפוחדת עד מוות מבלי לדעת מה הולכים לעשות איתי חוץ מהידיעה שהולכים להכאיב לי. נסיכה יקרה התחילו את צילום הרחם ואני תוך כדי הצילום שאלתי את הרופאה תגידי לי מתי יתחיל לכאוב לי ממש שכבתי וחיכתי לכאב וכששאלי אותה מתי יכאב היא אמרה לי סימנו הכל תקין תתלבשי.לא אגיד לך שלא הרגשתי כלום רק עקצוץ קטן של הזריקה והחדרת החומר כנראה שמרוב שפחדתי וההכנה הנפשית לכאב הכאב היה קטן נסיכה אין לך ממה לחשוש אני בטוחה ומקווה שתכתבי לנו שעברת את הצילום בגבורה. תתרכזי רק במטרה - הריון בהצלחה חוש חש

anatc

New member
אחרי צילום רחם ../images/Emo101.gif

שלום לכל הבנות שאמורות לעבור צילום רחם!!! היום בבוקר התייצבתי בתל-השומר אחרי לילה ללא שינה, כש"החדש" ה
לצידי, לצילום הידוע לשמצה
. בדרך בלעתי 1 קלמנרווין + 1 אדוויל ג´ל
שימו לב!!! פגשתי את הפרופ´ כולי נימוחה ומחייכת
, ונכנסתי לצלמניה כאילו אני נכנסת לספא...
הפרופ´ היה עדין, הסביר כל מה שעושה, ביקש שאשתעל כשהוא "תופש" את צוואר הרחם, ובאמת כמעט לא הרגשתי. כשהוא החדיר את החומר, הרגשתי מעט לחץ, אבל הוא עשה את זה באופן הדרגתי, לא בבת אחת, ובהתאם לצורך. רואים במסך ענק בדיוק מה קורה ואיך החומר עובר. זהו. גם אין לי כאבים בכלל, רק קצת דימום. הקוקטייל שלקחתי + רגישותו ומיומנותו של הפרופ´ = חוויה אפשרית בהחלט, שנותנת אינדיקציה חשובה לגבי מכשולים מכאניים בדרך למטרה המיוחלת
אז הנה לכן חוויותי, מקווה שכל מי שצריכה לעבור את זה תגיע רגועה ונינוחה, וכמובן - שהידיים המבצעות יהיו מיומנות ורגישות. עשינו
, ועכשיו מתמקדים בגורמים הרלוונטיים. ואל תשכחו לחייך... ענת המצולמת

anatc

New member
שמו של הרופא המדהים ה ../images/Emo41.gif הוא...

פרופסור זיידמן, יש לו קליניקה בבית הרופאים בריינס ת"א והוא עובד בתל השומר. כ"כ הוא מנהל את פורום פריון האשה באתר www.doctors.co.il אני חושבת שהוא מקבל דרך מכבי, אבל אני לא בטוחה. אני אצלו חדשה, באופן פרטי
- אבל שווה כל שקל! מקווה להגיע לתוצאות מהר, לפני שנתרושש..
הוא מקסים: מקצועי, ענייני, נחמד, מצחיק ועדין. ה"חדש" ה
מאד מחבב אותו גם. (חשוב!) ממליצה בחום! ענת

חמניה1

New member
אל תפחדי נסיכה../images/Emo24.gif

אני הגעתי לצילום רחם על סף התמוטטות עצבים לאחר ששמעתי על נשים שהתעלפו צרחו, מה לא. לשמחתי הרופא שלי המליץ לי לעשות את הצילום אצל פרופ´ שוהם מבי"ח קפלן(זה הדבר החיובי הכמעט יחיד שיצא לי מהרופא הנ"ל), עשיתי שיאצו יום לפני הצילום, ביום הצילום לקחתי אופטלגין נוזלי ורסקיו מדיה (טבעי) וחשבתי שזה סוף העולם. וראו איזה פלא, ראשית מחדירים צינור דקיק, לאחר מכן מנפחים את הבטן וזה, אפס כמו שאומרים קצת לא נעים, אבל בין זה לבין התעלפויות הדרך עוד ארוכה. הלוואי ומישהו היה אומר לי את זה קודם. דרך אגב, אומרים שצירים כואבים יותר. אני שולחת לך זר חמניות.

למעלה