איך תדע אם
המקל באמת נוח? על סמך מה אתה קובע עובדה שמקל מרגיש נוח? למה יש לך להשוות? לשחקן המצוי, הדבר היחידי שיש לו להשוות את הנוחות, גימור וכו' זה למקל מועדון מסכן שקרוב לוודאי במצב שרוב האנשים בעולם היו משתמשים בו כחומר בערה בל"ג בעומר האחרון... הקונה "הפוטנציאלי" כפי שאתה מגדיר אותו, לא ירגיש בהם כי הוא לא מודע להבדלים וזאת בגלל חוסר חינוך של מי שאמור להעביר את החינוך הזה וזה מועדוני הביליארד, כנס לכל מועדון ביליארד בעולם ותמצא שם עובדים שמבינים דבר או שניים בציוד ביליארד, בארץ אין אחד כזה בשום מועדון.... המרוויחים העיקריים הם אותם יבואני ציוד ובעלי מועדונים (לפעמים אלו אותם אנשים) שנהנים מחוסר הידע של הציבור ומוכרים לאותו קונה (פראייר) פוטנציאלי מקל ברמה נמוכה אשר מוצג כ"מקל מתברג מקצועי" מה שאתה אומר זה שהציבור מטומטם אז שישלם.... אני לא חושב ששחקן מתחיל צריך לקנות מקל רק בכדי לגלות לאחר פרק זמן שהוא לא מתאים לצרכים שלו ואז לקנות מקל חדש, אני לא חושב שלהגיד "לפחות הוא עלה
רק 400 ₪ ולא 800" זה דבר חכם להגיד, הרי בהודעה השנייה שלך בעצמך אתה אומר ש 400 ₪ זה לא כל כך זול, ואתה צודק! במדינת ישראל 400 ₪ זה הרבה כסף ואסור לנו לזלזל בזה, אפילו לא בשקל אחד. מה שאני בא להגיד זה לפני ששחקן קונה ציוד כלשהו, הוא צריך לעשות שיעורי בית, מכיוון שמי שמוכר ציוד יש לו אינטרסט למכור את מה שהוא ירוויח עליו הכי הרבה כסף ולא למכור מוצר אשר יתאים לצרכים של הקונה וזאת בהנחה שהמוכר היה יודע איך לברר את הצרכים של הקונה ואיך להתאים לו מקל מנסיוני אין אף אחד בתחום שיודע מה שהוא מדבר... פשוט מביאים מכולה מסין ומוכרים... פשוט שוק
ה"קונה המצוי" רגיל לשחק עם מקלות מועדונים גמורים ורגיל לשחק על שולחנות לא מתוחזקים וכל דבר אחר שתתן לו ביד קרוב לוודאי שירגיש יותר טוב, השאלה היא האם אנחנו מוכנים להמשיך לחיות באפילה, בימי הביניים או האם הגיע הזמן להדליק את האור, להרים את הראש ולהביט מה קורה בחוץ ולשאוף לטוב ביותר. היום בעזרת האינטרנט ניתן להגיע להמון מידע, להתייעץ אם אלפי אנשים שהיו במצב של אותו קונה מבולבל ואפילו להתייעץ עם מומחים בעלי שם עולמי ואף עם יצרני מקלות ולקבל עצות ופידבקים, אני אומר - תנצלו את זה
תחקרו, תלמדו ותקנו בצורה חכמה, בדיוק כמו שאתם עושים לפני שאתם קונים כל פריט אחר, אין שום סיבה שמקל ביליארד יהיה שונה. מי שרוצה עזרה בהבנת הצרכים שלו ובהתאמת מקל טוב תמיד יכול לפנות אליי, אני יעזור בשמחה!