שלום

שלום

שלום, שמי יעל ואני חדשה פה אני קוראת את התגובות שלכם כל הזמן ורק היום סוף סוף הצלחתי להירשם (אחרי חודשיים) אז אני אגיד ככה אני מאוד אהבתי את הפרקים השבוע (והשבוע עוד לא נגמר)
אז זהו ביי

שלום גם לך! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהבת באמת הכל בפרקים השבוע? לדעתי דווקא השבוע היה די צולע... ברוכה הבאה! (וזה פורום פתוח = אין חדשים וישנים
)

ברוכה הבאה אבל דווקא השבוע

היה ועדיין שבוע נוראי .התסריט הולך וניהיה פחות ופחות אמין .למשל זה הרי כל כך שקוף שסמדר או אלי מרקו אחראים לפשע אז מה כולם המומים כל כך ומתממים כאילו זה לא יכול ליהיות. או למה אם לדורון יש כל כך הרבה כסף הוא לא שוכר עו"ד במקום להציע למיכאל את כספו שידאג לארוסתו. ועוד דבר איך דורון השמק הרכרוכי (אבל הסקסי) משאיר את דורון ביקב .הכל בגלל שהתריטאים מחפשים תרוץ שיהיה עוד אקשן. בקיצור כפי שנאה כרגע לחיי האהבה הופכת ליהיות יותר ויותר קרקס שהכל קורה בו כל כך מהר עד כדי חוסר אמינות. אבל אני חייבת לציין שלמרות כל זה אני עדיין נהנית ,פשוט הכל כל כך לא הגיוני שזה מצחיק (עוד מעט הם יגברו על יצפאן)

תיקון טעויות

משאיר את סמדר ביקב. תריטאים = תסריטאים שמק= שמוק כפי שנאה= כפי שנראה מצטערת על הטעויות פשוט כתבתי מהר יש יאצפאן.

actress

New member
שלום יעל, ברוכה הבאה את במקרה אחותי

ואם כן אז תהני לך פה כי הצירוף מקרים נדיר ואם זאת לא את ואת מישהיא אחרת אז סליחה טעות בבנאדם.

actress

New member
כי היא רצתה לדעת איך נכנסים לפורום

לפני הרבה זמן וזה די תואם את מה שהיא שואלת.

למעלה