שלום

zappa19

New member
אני מתאר לעצמי

אמנם לדעתי לא אלפים אלא מאות אבל נניח. השאלה שלי הייתה יותר פרטנית, אם יש כאן אנשים שיבואו.

melancholy man

New member
אגב, מישהו יודע מה הסטוג'ס מנגנים היום

בהופעות? כי אלבום האיחוד ממש לא היה משהו בעיני.

zappa19

New member
מצטרף לשאלה

אני באופן אישי הייתי מעדיף אפילו שיהיו שירים של איגי פופ מתקופת הסולו שלו ולא של סטוג'ס.

Mr Mustard

New member
כמו שזה נראה עכשיו

אני בהחלט אהיה שם. רק שעכשיו, כשזה נראה כאילו גם איגי פופ, גם הדילן, גם הרולינג סטונס וגם בלאק ליפס באים (ובטח עוד איזה מישהו ששווה לראות יקפוץ לביקור ברגע האחרון) כבר צריך להשקיע את הכסף בצורה יותר פרטנית.

zappa19

New member
אם יסכמו עם כל האמנים האלה

שיבואו לארץ, בטוח תהיה מלחמה/תקופת פיגועים. חוק מרפי שולט.

melancholy man

New member
אופטימיות זה דבר חשוב...../images/Emo13.gif

מי כבר יביא את ג'קי מקשי לכאן???

zappa19

New member
יש לי סיבה להיות אופטימי שכזה

קניתי כרטיס לאיגי פופ (והסטוג'ס). אם עד עכשיו חשבתי שזה יצא לפועל, עצם העובדה שהעסקה בוצעה (קנייה של הכרטיס) אין לי ספק שיקרה משהו שיבטל את זה.

HelterSkelter1

New member
אני חוזר על השאלה של מלנכולי...

מישהו יודע מה הם הולכים לנגן? כי אם זה יהיה מקריירת הסולו של פופ + האלבומים הראשונים של הסטוג'ס - אני שם. אם זה מהאלבום החדש... אני לא ממש שם.

Abbe Faria

New member
כנראה כמו כל אמן "זקן" אחר...

הםן יודעים שהקהל בא בעיקר בשביל החומר הישן, וזה מה שבד"כ נותנים בעיקר, אבל מצד שני סביר מאד שיהיה גם לא מעט חומר מהאלבום החדש...

garcia

New member
על פי מה שאני רואה

הם בכלל לא מתאמצים לשנות את ה-set list בהופעות שלהם מהשנתיים-שלוש האחרונים. הנה set list לדוגמה מלפני 3 שבועות בהופעה בפילמור, דנוור, קולורדו: Loose (fades in) Down On The Street I Wanna Be Your Dog T.V. Eye My Idea Of Fun Dirt Real Cool Time No Fun 1970 Fun House Skull Ring Trollin' 1969 She Took My Money Not Right I'm Fried * encore * Little Electric Chair בקיצור מיקס של חדש וישן.

למעלה