שלום.....

aviel08

New member
שלום.....

אני מקבל למיקטל 100מ"ג רציתי לדעת אם יש סיכוי שבגלל הטיפול יכולות להיווצר בעיות בכבד חשוב לציון שאני מטופל דיאליזה תודה

שלום וברכה!

א. כן, למיקטל (ונראה לי שגם עוד כמה תרופות) עלול לגרום בעיות בכבד. בדיוק בגלל זה עושים כל 3 חודשים בערך בדיקת תפקודי כבד. בגלל שאתה מטופל דיאלזיה כדאי מאוד שתתייעץ גם עם הנוירולוג שלך וגם עם הרופא המטפל בדיאליזה. ב. אתה לוקח קבוע רק 100 מ"ג או שזה רק בדרך עד למינון גדול יותר? אני הבנתי שהמינון המינימלי בלמיקטל הוא 200 מ"ג.

mori17

New member
לא זכור לי שלמיקטל פוגע....

הנורולוג שהייתי מטופלת לפני הגיוס לא עשה וגם לא אמר לעשות... ולא עשיתי די מלא זמן עשיתי איזה פעמיים על בדיקות שיגרתיות במשך אולי שנתיים עשיתי לפני שבוע בדיקת דם שהנורולוג הצבאי הפנה אותי.... ב"ה הכל פיקס =] מורי

ruthty

New member
הי צהרים טובים

למיקטל לא פוגע בכבד לפי דברי הרופא שלי לכן אני עוברת לאט לאט ללמיקטל טגרטול כן פוגע ללימיקטל אין הרבה השפעות לואי

mori17

New member
=] הקפיצה לי ת'לב חחח

התופעה הכי נפוצה היא פריחה רצינית... העברה טובה ורק בריאות =] מורי

aviel08

New member
אני לוקח 200מ"ג

200 מ"ג ליום ורוצים להפסיק לי את הטיפול כי הייתי מקבל התקפים לא עקב אפלפסיה אלה עקב לחצי דם גבוהים שפגעו לי במוח ואני מדבר על לחצי דם בסדר שמגיעים ל 260/160 כבר במצב הזה הייתי מתחיל לרעוד מיד נשכב ומאבד את ההכרה היו סיפורים שהייתי מונשם שבועיים אבל אני כמובן לא יכול לזכור חחחחחחח

הי

100מ"ג זה מעט. אנחנו עושים בדיקת תיפקודי כליות כבד וקרישה פעם בחצי שנה. זה לא אומר שבאמת יש בעיה. יותר בגלל שהיו חששות. לא ידוע על פגיעה בכבד.

ענת71

New member
למיקטל לא פוגע בכבד.

אני לוקחת למיקטל יותר משנה ללמיקטל אין הרבה תופעות לוואי. והוא בכלל לא פוגע בכבד שמתחילטים לקחת למיקטל זה גורם לכאבי ראש. אבל לאחר כמה שבועות הכאבים נעלמים.

למעלה