שלום..

SuperOr

New member
שלום..

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום ובכלל למשתמש הזה בערך שנה.. אבל לפני יומיים חלמתי חלום צלול סתם מתוך החלום הבנתי שאני חולם בלי להתאמן הרבה זמן אבל אני כותב את ההודעה הזאת כי כל פעם שבא לי חלום צלול אני מתעורר אחרי כמה שניות ולא משנה אם אני אומר "להגביר צלילות" וכאלה דברים.. פשוט כלום לא עוזר.. אני עדיין בתוך החלום אבל אני מרגיש את הגוף בחוץ ישן ואז אחרי מקסימום דקה אני מתעורר, לא יודע איך להסביר את זה כל כך אם מישו הבין ויכול לעזור אל תתעצלו להגיב :)

silverhawk

New member
שלום שלום

ברוך השב לפורום! הדרך להמנע מהתעוררות שכזו הינה השיטות להגברת הצלילות. אם פקודות קוליות לא עובדות לך, נסה את השיטות האחרות (כגון שפשפוף ידיים, סיחרור, התמקדות בחפץ וכו'). משהו יעבוד לך. כמו כן, חשוב שתקפיד להשאר רגוע. הגורם העיקרי להתעוררות מחלומות צלולים לאחר קבלת מודעות (בעיקר בתחילת הדרך) הוא התרגשות. בהצלחה!

SuperOr

New member
דבר ראשון.. תודה רבה על התגובה

בפעם הבאה שיבוא לי חלום צלול אני ינסה את השיטות שכתבת בקשר להתרגשות.. אני לא מתרגש בחלום אפילו ניהיה אדיש.. "מה זה חלום? יופי.." (ככה אני אומר לעצמי בחלום =])

Vall3y

New member
לגמרי... מניסיון אישי

להישאר רגוע זה בעדיפות ראשונה, ואם אתה כבר רגוע... אז סחרור עובד הרבה יותר טוב משפשוף ידיים

למעלה