שלום

shier123

New member
שלום

אני מחפשת מתכון לעוגיות חמאת בוטנים שפורסם פה פעם בפורום. במתכון היו רק 3 או 4 מרכיבים. אם אני זוכרת נכון היה חמאת בוטנים כמובן, סוכר ועוד משהו...=] אשמח אם מישהו יעלה את המתכון... תודה, שיר

DUKASIT

New member
בבקשה - זה יוצא מתוק מידי לדעתי

עוגיות חמאת בוטניםו ארנון הרשקוביץ ו 10:16 | 05/03/07 (מתוך "סודות מתוקים" א-לה קרין גורן) חומרים (ל – 30 עוגיות): 1 כוס חמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים (280 גר') 1 כוס סוכר 1 ביצה הכנה: 1. מחממים תנור ל – 180 מ"צ 2. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה גדולה, לקבלת תערובת אחידה. 3. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 4-3 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מטביעים על העוגיות קישוט כלשהו 4. אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז. מצננים לחלוטין לפני שמגישים

DUKASIT

New member
תשמעי....../images/Emo13.gif

הכנתי את העוגיות האלה 4 פעמים. כל פעם שיניתי משהו. אני ממליצה : לשים קופסה שלמה - אצלי היא שוקולת 510 גר' וביצים וסוכר לא לשנות. להוציא אותן כשמסביב כבר מוכן ובאמצע כאילו עדיין לא מוכן ממש. לצנן ואז הן נהדרות וטעימות. בהצלחה

אני שמה רק חצי כוס סוכר

העוגיות מאוד מאוד מתוקות חוץ מזה, שמתי לב שאם מקציפים קודם ביצה+סוכר ורק אח"כ מוסיפים את חמאת הבוטנים- יש לעוגיות מירקם מיובש משגע.. ונמס בפה. חבל"ז

למעלה