שלום

א18א

New member
שלום

אני בחור חרדי הייתי מעונין להתיעץ עם אחד שעבר יציאה בשאלה במסרים. תודה.

uri80

New member
שלום. העצה למעלה נראית לי רלוונטית.

יכול גם לכתוב כאן כמובן.

חיים 1990

New member
ברוך הבא.

האם אתה חרדי במראה? או חרדי בהכל? למה שלא תתייעץ בפורום? יש כאן אנשים מאד נחמדים. והעדיפות על פני מסרים שבמסרים יפנו אלייך מחבתי``ם ובפורום לא יתנו להם. (רוב חברי הפורום מוכרים אחד לשני). אבל יש גם חיסרון, שמה שאתה כותב גם המחבתי``ם קוראים, והם יכולים לזהות אותך אם תכתוב הרבה פרטיים . בכ``א בהצלחה.

admor

New member
ברוך הבא

אפשר לעשות זאת מעל גבי הפורום. אבל ללא חשיפת שום פרטים מזהים.

yaniv1216

New member
נצל``ש `בקצב הלב` ! מומלץ.

אלי(זד) אני באמת גאה בך. זה היה ענק. ואתה היתה הכי יפה שם. הכי מרגש והכי מעניין. אני לא אוהב להכביר במילים (כמוך או אחרים :) ) אבל זה היה גדול. עלה והצלח.

barr1969

New member
פעם שניה שלי

הייתי בהקרנה בסנימטק, אתמול צפיתי בבית, ולא שבעתי. אתה מחזיק את הסרט על הכתפיים שלך, אלי, בלעדיך הוא היה אנמי וחסר ייחוד. ו- וואוו, איך שהמצלמה אוהבת אותך. אגב, זיכיתי את הרבים עם חיבור הכבלים שלי. חבר'ה, אתם מוזמנים להגיב.

ללא ספק מסמר הסרט.

השאר היו תפאורה נחמדה מה פחות מה יותר, אבל כל הזמן הייתי בציפיה דרוכה לדבר האמיתי. כ"כ טבעי, כנה, זורם, פתוח, עמוק, נוגע ללב ומצחיק ("שמע, אתה יורד מקומה 7 לקומה 5. ככה. כי הבן שלך קקה") בעת ובעונה אחת. כל כך אלי. כיף.

לתיאבון!

לא חושבת שיש באינטרנט, אבל כאחות לצרה אני יכולה לתת לך טיפ חינם. כמו למשל להתלבש על חברים שבתום לב בחרו דווקא בהוט. עשיתי את זה ועבד יופי.

barr1969

New member
עכשיו בערוץ 10

גם יס, גם כבלים. משחק של בית"ר נגד הכח רמת גן. דקה 9, דיווח ישיר : יתרון 1:0 לאלופה.

למעלה