שלום

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
שלום

יש לנו שכן שנכנס ממולנו – בדירה קטנה שנימצאת 4 מטר מכניסת הבית שלנו כאשר פתח הכניסה שלנו מוביל ישירות לספת הסלון שלנו שהוא חלקו האינטימי היחידי של ביתנו הקט (מאוד). כך שנוצר מצב שאין לנו פרטיות כיון שהוא יוצא ונכנס. מכיון שהוא גרוש – בנותיו המבקרות אותו תכופות מקימות המון רעשים, צעקות ומריבות, שלמעשה גרמו להרס ממשי של חיינו מכיון שהן עקרו את משמעות המקום לגבינו שהיה מקור לרגיעה מעבודתנו, למחשבה וליצירה - מעצם היותו – בימים כתיקונם - שקט, נעים ועם אנרגיות ברוכות. הייתי מאוד מאוד מבקשת לדעת כיצד ניתן, באמצעות אמצעים לא מזיקים לזולת ובצורה אולי רוחנית או סמי רוחנית - למעט פנייה לאותו אדם - שהיא כרגע בלתי אפשרית מכיון שמדובר בטיפוס קשה מאוד - ליצור מצב, שבו, הוא ימצא לעצמו חיים אחרים – הרחק הרחק מכאן. בתודה מראש ומקרב לב.

שלום..

האם את רוצה שנייעץ לו גם איך לגרום לכם לעזוב.. בלי לדבר איתכם כי אתם מפריעים לו להינות עם הבנות שלו? את מבקשת בעצם שנעזור לך לכפות על אדם אחר לעשות כרצונך.. מעשה אלים.. אני אישית לא מתכוון לעשות את זה.. הדרך לפתור את הבעיה היא לדבר איתו ולשנות את דפוסי המחשבה שלך.. אור ואהבה

ננ27

New member
אני לא חושבת שהיא התכוונה להיות פה אלימה

אני חושבת שאנשים מדברים ממצב של כעס הם נהפכים כיביכול לתוקפנים, זה מתבטא טוב בכביש....אני צנצנת אם זה לא קורה לך שאתה על הכביש לפעמים, פתאום פתאום חותך אותך בפראות....ותאר לך שזה חוזר על עצמו כל יום, אותו אדם...שוב ושוב. זה קורה לכולם....רק שאצל כל אחד בצורה אחרת.

בטוח שהיא לא התכוונה..

אך היא הייתה.. בעצם במקום להתמודד עם הבעיה שלה.. ללכת ולדבר איתו.. היא מעדיפה לנסות ליצור מניפולציה..שתשנה אותו.. זה שגם אני לפעמים מגיע לשם לא עושה את זה מקום טוב להיות בו..ואז אני שמח כשזוגתי אומרת לי.. ואז אני יכול לחזור להיות מי שאני.. אור ואהבה

slov

New member
יש בהערות שלך נימה מתנשאת

ולא אמפתית לא מתאים למי שאמור להיות מטפל

ננ27

New member
פנייה אנרגטית/מחשבתית

זו אחת הפעולות שתמיד מפתיעות אותי מחדש... את יושבת עם עצמך, מודטת(מכיוון שאיני יודעת האם את מודטת, אולי זה הגיע הזמן ללמוד:
(נ.ב.:אחד הדברים הכי חזקים שיש על הפלנטה זו היכולת למדוט) בזמן שאת ברגיעה הזו (כמובן שבחדר כי בחצר את לא יכולה:)))) את מדמיינת שאת ממול אותו אדם ומדברת איתו, אומרת לו באהבה ובורגע מה שאת מבקשת...לא...לא שילך קיבי&*^$#$, אלא שאת מבקשת ממנו שיפסיק להפריע לשלוותך ולשלוות משפחתך, ועוד דבר, את מבקשת שיעלו לך רעיונות נוספים יצירתיים שאינם קשורים בו כלל, כמו לשים איזשהי מחיצה, או לא יודעת מה...בטוח יעלה איזשהו רעיון, אין דבר שאין לו פתרון... אחרי שאת אומרת לו את הכל, אחלי לו אושר ואהבה מכל הלב, שיזכה לכל מה שאת עצמך מבקשת לעצמך את תיראי שיום למחרת שדיברת אליו דברים ישתנו...זה מדהים לגמרי עוד דבר, נכון שדברים חוזרים על צמם כי יש איזה אתגר, משהו ללמוד, איזשהי משמעות שיש למצב הזה: למשל, להציב גבולות לעצמך, למצוא מקום מרגיע לעצמך ואיני מדברת על מקום פיזי, אלא המקום בתוכך, את צריכה להתמודד עם העיניין הזה שוב ושוב, סתכלי האם זה מתבטא במקומות אחרים, בצורות חיצוניות או פנימיות, האם יש הרגשה של פולשנות לחייך... ועל זה כמובן יש לעבוד. בברכה, נ'

ע ו פ ר ה

New member
שלום ובוקר טוב

אני חושבת שבצורה רוחנית תוכלי ליצור אצלך מצב שבו הרעש לא יפריע לך. לפני המון שנים גרתי בבסיס חיל אוויר. בשעות הצהריים לפעמים היו המטוסים מניעים בלי לטוס וזה רעש נוראי. אני, מפונקת מטבעי, שלא מוותרת על שנת צהריים , החלטתי שהרעש הזה לא מפריע לי. זה היה עוד שנים לפני שלמדתי את הדרך הרוחנית. ואכן הצלחתי לישון כמו גדולה ולהנות משנת היופי שלי גם כשמטוסי הקרב מניעים ומרעישים ברקע. לימים עברתי לגור ביישוב קהילתי. לשכנים היה כלב שהיה קשור מתחת לחלון חדר השינה שלי. הוא היה נובח לא מעט. ואני... לא מוותרת על שנת היופי ושום דבר לא מפריע לי, כי כך החלטתי, ישנתי בכיף כמו תמיד. היו שכנים שנביחות הכלב הוציאו אותם מדעתם, אבל אני בשלי. מה שאני רוצה להגיד זה, שזו החלטה שלנו ובחירה שלימה שלנו איך להגיב. וככל שנגיד לעצמנו שהשכן מעצבן, כך הוא יעצבן אותנו יותר. מהמקום והידע שלי על החיים היום, אני מציעה לך בנוסף להחלטה שהוא לא יפריע לך , לעטוף את הבית שלו ואותו ואת בנותיו בצבע ורוד. פשוט לדמיין שהם נמצאים בתוך בועה ורודה. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

פתרון פשוט

להקשיב למוסיקה מרגיעה.........ובכך לכוון את השמיעה למקום הרבה יותר נעים ורגוע. עזר כנגדו

shay910

New member
פתרון

הפתרון הוא תדמייני שמולך נמצא האיש האחרון עלי אדמות ואתם חייבים להיות בצורה אגואיסטית אפילו חברים ולאט לאט מי יודע אולי אפילו תשחקי עם בנותיו בגדול הרעיון הוא לשנות התפיסה המחשבתית בהצלחה

למעלה