../images/Emo6.gif
אקורדים ל"אל המחט" ! ביצוע: שילה פרבר מילים ולחן: שילה פרבר D כל היום חיפשתי מחט D G BM בערמות של שחט וקש D כל היום לא התקשרתי Bm a כמו כל יום מחדש G שברתי את הראש A מאיפה תגיע הסכין? Bm שניים חייכו אלי מוסיקה G בעיניים הם דיברו על מין G לא צריך להשתגע A לא מכל צוק דחוף שאקפוץ G מה זה משנה A אם כן בלעתי עלבון Em וסתם החזקתי פאסון G A וסתם כי זה לא עזר לי G ליפול ליפול A הכי נמוך שאתה יכול Em כי כמה כבר אפשר D G לחלום על הקטר ולשבת בקרון Bm צמוד לחלון D G Em בכלל לא חביב לי במקום האחרון D כנראה שהייתי עיוורת G Bm איכשהו היה לי בסדר D יכולתי להסתדר D בעצם לא ידעתי אחרת Bm A ברור שרציתי יותר G אם נשאר שמה צדק A שיקום וירדוף אחרי Bm G הוא בטח התעייף בדרך אלי G או התרגל לשבת A או הלך לאיבוד עם אחרת Em או שכח שזה הוא G A שאמור היה לשמור עלי G שתיים עשרה וקצת בערב A אני שוב מתעוררת E G רחוק ממני וזר A G אבל ער כמוני לדפיקה בדלת A G Em אולי הלב שלי חזר A Em A G נה נה נה נה D כמו חיה פצועה וזוחלת D G Bm כרגיל אני נצמדת לקיר Bm ושקופה ותלוייה כמו שלט A G תכתבי עלי שיר, תכתבי עלי שיר? G מה זה משנה? A מה זה משנה? D A EM זה לא משנה לי כבר שום דבר.