שלום,

Ruutaaam

New member
שלום,

שמי רותם ותהיתי איכן אוכל למצוא אקורדים לשירים של שילה? חיפושיי כשלו סופית. תודה!

../images/Emo26.gif

כאן תוכלי למצוא אקורדים למבחר שירים של שילה.

IM echo

New member
בדיסק 'מתוק שחור' יש..

יש שם את האקורדים של כל השירים בדיסק.

Ruutaaam

New member
את רצינית? ../images/Emo2.gif

קניתי את הדיסק, נדמה לי, חודש אחרי שהוא יצא ומאז ועד היום לא שמתי לב לעניין. כדאי שאבדוק את זה... וואי אם באמת יש אני ממש ארגיש... את ההרגשה הזאת שכלב מרגיש שהוא רודף אחרי הזנב שלו. חח לא? תודה בכל אופן ותודה למי שכתבה לי את האקורדים. באמת תודה! אני מעריכה את זה מאוד

פרב

New member
../images/Emo6.gif

אקורדים ל"אל המחט" ! ביצוע: שילה פרבר מילים ולחן: שילה פרבר D כל היום חיפשתי מחט D G BM בערמות של שחט וקש D כל היום לא התקשרתי Bm a כמו כל יום מחדש G שברתי את הראש A מאיפה תגיע הסכין? Bm שניים חייכו אלי מוסיקה G בעיניים הם דיברו על מין G לא צריך להשתגע A לא מכל צוק דחוף שאקפוץ G מה זה משנה A אם כן בלעתי עלבון Em וסתם החזקתי פאסון G A וסתם כי זה לא עזר לי G ליפול ליפול A הכי נמוך שאתה יכול Em כי כמה כבר אפשר D G לחלום על הקטר ולשבת בקרון Bm צמוד לחלון D G Em בכלל לא חביב לי במקום האחרון D כנראה שהייתי עיוורת G Bm איכשהו היה לי בסדר D יכולתי להסתדר D בעצם לא ידעתי אחרת Bm A ברור שרציתי יותר G אם נשאר שמה צדק A שיקום וירדוף אחרי Bm G הוא בטח התעייף בדרך אלי G או התרגל לשבת A או הלך לאיבוד עם אחרת Em או שכח שזה הוא G A שאמור היה לשמור עלי G שתיים עשרה וקצת בערב A אני שוב מתעוררת E G רחוק ממני וזר A G אבל ער כמוני לדפיקה בדלת A G Em אולי הלב שלי חזר A Em A G נה נה נה נה D כמו חיה פצועה וזוחלת D G Bm כרגיל אני נצמדת לקיר Bm ושקופה ותלוייה כמו שלט A G תכתבי עלי שיר, תכתבי עלי שיר? G מה זה משנה? A מה זה משנה? D A EM זה לא משנה לי כבר שום דבר.

מחאה;

נגד גרסת הדיסק המקולקלת! יש את החלק בשיר שירד בדיסק- D אבל עקפתי מחסום ונסעתי באדום A G וקצת טבעתי כאן בבוץ

פרב

New member
זה לא ממש חשוב..

היא הוסיפה את השתי שורות האלה במקס' 5 הופעות, ככה שהגירסה הזו כבר לא 'עדכנית'.

למעלה