שלום.

TIME4U

New member
יקיר , נא לציין גיל ויד כותבת.

ורצוי לסרוק מחדש כתב-יד נוסף , לכתוב בעט כדורי , דף חלק , למלא את הדף ולחתום בסוף.

ורד9

New member
התרשמות

יקיר, התרשמות קצרה שקבלתי מהכתב המצורף אתה בחור חם,חברתי, בעל נוכחות והערכה עצמית,ספונטאני,רגיש במיוחד ונהנתן מאד רגיש לבקורת של הסובבים אותך, מילה טובה מעלה לך את המורל אבל נפגע מאד אם מעבירים עליך בקורת. אתה רגשן ומרגיש צורך ליצור אוירה הרמונית וחברתית סביבך.

yakir390

New member
ואיי תודה רבה האמת שאני מרגיש

כאילו את מכירה אותי. כי בדיק בדיוק אני. חחח תודה רבה

yakir390

New member
שוב שלום,הראתי לאמא שלי את הניתוח

של כתב ידי. והיא גם הייתה שמחה אם הייתם מנתחים את כתב ידה. תודה רבה!

yakir390

New member
מצטער על החפירות פשוט אמא

שלי הזמן שואלת אם ניתחו את כתב ידה אם זה בדר מבחינתכם תודה רבה לכם

כתב יד אמך אומר כך(אני גרפלוג מנוסה

את זקוקה להרב שטח מחיה זאת אומרת אוהבת הרבה מקום אינך זקוקה לחברה וסיוע מאוד עצמאית ואוהבת להיות לבד יש לך חוש הומור טוב הסדר והניקיון זהו הצד החלש שבך את חושבת יותר מדי מהר לכן התוצאות לפעמים לא כמו שרצית את לחוצה הרבה רוצה להביע וקשה לך לומר מה את רוצה את ביישנית לפעמים אבל בסכ"ה ראויה לשבח אם לא נגעתי בנקודות שרצית פיענוח אנא כתבי שאלות האם אני כזאת אוכזאת ואחרת ואנו נענה ב"ה לאחר חג פסח שני תודה ולהי'ת כוכב מנצנץ 2

יש משהו בדבריך ( ורד )

ובאמת זה עשוי להתחבר היטב לאחת מכמה הגדרות שנוסחו לדבר: "הרצון להוכיח את היפוכו, שהוא כן... ולא כפי שסבורים והסיקו בטעות..שזה אחרת. אפשרות לפרש זאת כאן ( וגם מתחבר לניתוח שלך ) : הנ"ל מנסה לעשות רושם על המחוזרת התורנית שכוונותיו לגביה רציניות יותר בעוד שהוא, אולי בהשפעת החושים והנהנתנות בעיקר מחפש להעביר אתה בכייף את חיי הרגע ללא תכניות מעבר לכך. מזכיר לרגע את השיר של אריק ברמן לגבי זאת שהקישה א' ממגעיה עמו ומנסה לקדם מיפגש בין בחיר לבה להוריה כדי 'לסכם דברים', בעוד שהוא, כאחד שמחליף בחורות כמו גרביים בכלל לא מצליח להיזכר איך קוראים לה ומאיפה נחתה עליו. ולכן יכול גם להיעלב מבקורת שנגעה לו בנקודה רגישה והוא אבד במשהו מכוח ההתאפקות שלו ואף שחרר את לשונו.

sneakers

New member
ניתוחים???

הכי מומלץ במחלקות כירוגיות. כל אחד בתחומו.

למעלה