שלום

silver eyes

New member
שלום

אז כפי שאמרתי שלום אני חדש ואני עקבתי אחריי הפורום שלכם וסוף סוף אזרתי עומץ והחלטתי לנסות להיצתרף לקהילה העשירה שלכם ולנסות להיתקבל פה בברכה טוב אז קצת פרטים על עצמי אני עדיין בארון (נכון מעורר רחמים) אבל זאת לא עשמתי זה בעשמת אמא שלי כי יום אחד החלטתי שאני לא יכול לחיות בשקר יותר אז ניגשתי לסלון בעמצה שיחה של ההורים שלי על..... כמה שהומואים זה עיוות של הטבע שזה ממש מגעיל אז אייך אני היתי אמור לספר לה על זה שאני הומו אחריי מישפט כזה טוב זהוא כי כל השאר רשום בכרטיס האישי שלי אז מישהוא מעונין אז....

לירונר

New member
ברוך הבא ~../images/Emo70.gif~

אתה מוזמן להצטרף (ואנחנו מוזמנים לקבל אותך) לקהילה שלנו ולהיות בארון זה לא תמיד מעורר רחמים- במיוחד שחלקנו הגדול נמצא בו אז בוא, קח כוס שוקו / קפה (
) ותהנה מכל רגע.... אני מניח שעקבת אחרינו אז אין מה להוסיף הפורום מדבר בעד עצמו
~לירו
~ לשירותך...

silver eyes

New member
לירונר

תודה רבה על קבלת הפנים החמה שלך עם תוכל תעביר לי אייזה כוס קפוצ´ינו הפוך שלוש סוכר בבקשה ואייזה קורסון שוקולד עסיסי אהההה ועם יש אייזו עוגת גבינה עם פרורים... טוב דיי אחריי שבוע פה אני יעלה את כל מה ששרפתי במהלך השנים האחרונות כשגיליתי שאני הומו (היתה מאמין שליפניי שנתיים שקלתי שמונים קילו ועכשיו אני שוקל שישים ואחד?) יש לי סקר קטן שאני רוצה לעשות עם לאף אחד זה לא מפריע כל מי שחושב שאנריקה איגלסיס(מקווה שכתבתי נכון) פשוט נישמע הומו אמיתי כשהוא צורח בשיר החדש שלו שירים חתול.

silver eyes

New member
תודה #../images/Emo13.gif

אז באמת תודה אההה אני לא ממש יודע אייך לבטא את השם שלך אז עם תוכל ליכתוב אותו בעיברית זה יעזור

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gif עד כאן

סילבר אייס יקר - אין אאוטינג בפורום. ואני גם ממליץ שתשמש בסימני קריאה מדי פעם.

Liraviv

New member
מרמלד, תרגיע... (בצחוק)

Now, look and listen: לירביב (כינוי שמישהו פעם נתן לי)

silver eyes

New member
שניי דברים מרמלד היקר שלי

קודם כל הדברים שאני עומד להגיד עכשיו בטח יגרמו לי להיות מנודה מהפורום שלכם לנצח אבל זה לא ממש מזיז לי קודם כל אני מאוד מיצתער עם אדון לירביב (מקווה שהפעם לפחות כתבתי את זה טוב) נעלב מזה שאני לא הבנתי אייך מבטאים את השם שלו ודבר שני אני דיסגרף זה סוג של דיסלקציה שמונעת מימני ליכתוב בצורה נורמלית ולרדת על בן אדם שיש לו כזאת בעיה זה לא יפה וזאת היתה מכה ממש מיתחת לחגורה ואתה מרמלד אני עקבתי אחריי הפורום הזה זמן מסוים ואני חייב להגיד לך משהוא אתה לא כזה גדול כמו שאתה תופס מעצמך ולא כל הפורום חייב לחשוב כמוך וזה שאתה פופולרי כאן זה לא אומר שיש לך את הזכות לרדת על כל מה שלא מוצה חן בעיניך אני מיצתער מאוד חשבתי שדוקה אתם תהיו יותר פתוחים מאשר כל ההומופובים שם בחוץ כניראה שתעיתי עם אתם כל כך סגורים במרחב האינטרנטי הפרטי שלכם ולא מוכנים לקבל אף אחד אחר אז אני מיצתער מאוד שניסיתי בכלל להיתקבל לפה בהצדעת זיל היל היטלרית (כי כניראה זה מה שמגיע למקום הזה) אני פורש ובכנות זה הפסד שלכם.......

Liraviv

New member
חייב להגיב על זה

מה קורה איתך? קודם כל בקטע האישי- ממש לא נעלבתי מזה שלא הצלחת לבטא את הכינוי שלי (למה חשבת שנעלבתי, בכלל לא!). דבר שני, לא ניראה לי שמישהו ניסה לרדת על הדיסגראפיה שלך כי זה ממש לא משהו מצחיק- אני מכיר כמה דיסלקטים ולי עצמי יש דיסלקציה/דיגראפיה קלה (אני ממש מתאמץ להסתיר את זה בהודעות). אני מקווה מאוד שתחזור לפורום כי אתה תמיד מקובל שם (אני מקבל אותך ואני מקווה שגם שאר החברים). ולהגיד שאנחנו אטומים וסגורים? אני חושב שזה קצת מוגזם... הרבה אנשים (וביניהם עבדך הנאמן) פתחו כאן את הלב ושפכו הכל וקיבלו רק תמיכה ואהדה. ואני חושב שזה אחד היתרונות הגדולים של הפורום הזה- האנושיות שבו, האנשים שבו. מקווה שאי-ההבנה תיפתר ונירגע כולנו (בעיקר בימים האלה, לא צריך עוד לחצים)... מקווה לשמוע ממך בפורום או בכל מקום אחר- לירביב (או בפשטות: לירן רביב, אין לי בעיה לחשוף את זה) שלפעמים חותם גם תחת הכינוי "חתול כחול"
.

לירוי25

New member
תזהר שלא יעצרו אותך על ריגשי!

יאללה מי ישמע, אפשר לחשוב מה מרמלד כבר אמר לך! בין אם אתה דיסלקט או לא מעניין אותי כמו קליפת השום, מה שחשוב הוא הבן אדם. אז נתנו לך הערת שוליים קטנה שמרמלד חשב לתומו שאולי לא ידעת, אז זהו? עוזבים הכל והולכים? אני לא ממש מכיר אותך כך שחסרונך מבחינתי לא יורגש, אבל במידה ותחליט להשאר חשוב שתבין ותפנים - כאן בפורום אומרים הכל, מדברים על הכל וגם לא תמיד מסכימים על הכל! ריגשי לא עובד על אף אחד ידידי, תן חיוך ותעבור הלאה.

זורבבל

New member
ידידי, אתה צופה יותר מידי

בשידורי ערוץ 33. "זיל היל" - קצת נסחפנו, לא?

Roi inc

New member
עקבתי אחרי השירשור הזה

פשוט אי הבנה אחת גדולה..אי הבנה אחת גדולה
אנחנו באמת אוהבים ותומכים בכל אחד...
בבקשה silver eyes ומרמלד וכל מי שמרגיש בלתי מתוקשר... אם יש אי הבנות, בואו נדבר עליהם. עם חיוכים
Roi inc

Roi inc

New member
וגם כמוך...../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אוף כמה שאנחנו קיטשים וחמודים כאלה...

אלי פלס

New member
נראה לי ש...

מרמלד חשב שסילבר מבקש מלירביב שיכתוב את השם שלו בעוד הוא בסך הכל התכוון שהוא לא מבין את הניק שלו... ברר.. טעות, טועים, טעינו וזה הזמן להעניק את החפץ הנדרש. הגביש המעניק אושר ושלווה לכל הנושא אותו בפיו וכאות ברוכים הבאים, נעניק זאת ברוב הדר ופאר לSILVER EYES את ה-

MARMELAD

New member
הודעת הנהלת הפורום:

ההערה על האאוטינג כוונה להודעות נוספות של הנ"ל שנמחקו. לא כל הודעה אתם רואים כי יש מנהל פורום שמוחק הודעות שכוללות אאוטינג, שימוש בשפת רחוב וכיו"ב.. סמכו עליי שאני לא אקפוץ על מישהו בגלל שהוא לא הבין איך אומרים לירביב.

אלי פלס

New member
סומכים...

רק חשבתי שהייתה איזושהי אי-הבנה. עכשיו הכל מובן. ובכל זאת, אני בדרך כלל דן כל אדם לכף זכות עד שמוכחת אשמתו. אני מאמין שהוא לא התכוון לכך ובסך הכל טעה. ההערה שלך כלפיו הייתה במקום ואני מקווה שהוא למד את הלקח.

זורבבל

New member
ילדים ../images/Emo70.gif

באתי לפה לראות
, לשמוע את ציוץ ה
, להגיד שלום ל
, ולאכול משולש
ובמקום זה מה אני רואה? עוד פעם
. אולי די?

למעלה