שלום

שלום

שלום רב מאז שאני זוכר את עצמי אני נוהג ללכת הרבה לשירותים להטיל שתן לפני כ 6-7 שנים פניתי לאורולוג ונעשו לי כל הבדיקות כולל אולטרא סאונד ולא נמצאה בעיה פיזיולוגית האם יש משהו מתחום הרפואה המשלימה כמו: צמחי מרפא או אולי תחום אחר שכדאי לעשות כדי לשפר את המצב? גילי הוא 41 תודה

כל חצי שעה

הרבה זה אומר שאם אני שותה כמה כוסות תה אז כל חצי שעה אפילו ולפעמים במקרים ששתיתי לפני השינה אני קם באמצע הלילה אפילו יותר מפעם אחת

תה משתן. גם קפה, גם קולה.

אם אתה לא שותה הרבה תה/קפה/קולה, עדין אתה משתין הרבה? נסה כמה ימים לשתות רק מים או מיצי פירות. מענין מה יקרה...

תראה ..

זה דיי טבעי לתת שתן במידה ואתה שותה הרבה. תה ידוע כמשתן בדרך כלל. במיוחד שאתה שותה לפני השינה יש מצב שתקום בלילה. יש לך קשיים במתן השתן?

לא

לא בכלל לא אבל זה דיי מציק לי אם יש מצבים שבהם כל חצי שעה אני הולך לשירותים זה קורה גם אם יש איזה הופעה או משהו מרגש יש גם מצבים שהכל בסדר חשבתי אולי יש משהו כמו צמחי מרפא או איזה טיפול שיכול לחזק את שלפוחית השתן או משהו כזה ניסיתי בעבר שיטת פאולה אבל לא המשכתי בזה לאורך זמן ארוך דוד

tomerit

New member
תשובה

על פי התיאור שלך אכן יש לך השתנה מרובה. רפואה סינית זה תחום שיכול לעזור לך. במקביל כפי שכבר צויין פה- מוצרים שמכילים קופאין כמו קולה, קפה ותה עלולים לגרום למצב כזה. באופן אישי אני יכולה לספר לך שהיה לי מטופל עם בעיה זהה ומהרגע שהוא הפסיק לשתות קולה זה נפתר.

יש טיפולים שיכולים לחזק

ברפואה הסינית, מקשרים מתן שתן תכוף לחולשה של הכליות. פעמים רבות זה מגיע עם כאבי גב תחתון, פחדים, כאבי ברכיים ועוד. ניתן לטפל בזה באמצעות צמחי מרפא ו/או דיקור. לשם כך צריך לפנות למטפל ברפואה סינית.

תפסיק לשתות כמו הסוס של הברון

מיכהוייזן, ותתחיל לשתות כשאתה מרגיש צמא. עושה רושם שאתה מכניס לגוף שלך טונות של מים מיותרים, ואין פלא שהגוף צריך להפריש זאת כל הזמן.

איך הגעת למסקנה הזו?

קודם כל, הבעיה אצל רוב האנשים היא שהם לא שותים מספיק. חלק ניכר מהאנשים לא יודע מתי הוא צריך לשתות ומתי לא, ותחושת הצמא לא תמיד מועילה כי זה מנגנון שנפגע ולא תמיד מתפקד כמו שצריך. דבר שני, גם אם הוא שותה יותר מידי, צריך לברר למה זה קורה, ואיזה צורך זה בא למלא. דבר שלישי, גם אם היה שותה יותר מידי זה עדיין לא מסביר השתנה בכח חצי שעה.

0 אור 0

New member
בדרך כלל תכיפות במתן שתן

לא קשורה לשתיה המרובה, אלא לבעיות אחרות, שניתן לטפל בהן בכל אחת משיטות העומק (דיקור, שיאצו, רפלקסולוגיה ועוד)

yperelman

New member
מתן שתן באופן תכוף

יכול להיות קשור לשתייה אך יכול להיות קשור לחרדות המלוות במתח (גם מהתרגשות כפי שציינת וגם ממתחים שונים אחרים שבסיסם חרדות). תכיפות במתן שתן היא עוד דרך של הגוף להביע אותם.

הטלת שתן

יכולה להצביע על הרבה דברים שונים. מה שמצריך בירור הוא למה אתה סובל ממתן שתן בתכיפות גבוהה. מומלץ לגשת לטיפול כלשהו ברפואה המשלימה. המליצו לך כבר על דיקור, זו אכן אפשרות, ואני רוצה להמליץ לך גם על נטורופתיה, שגם תוכל לעזור. בנוסף מומלץ להמנע מקפאין, שמשתן, ולעבור לחליטות נטולות קפאין. רק בריאות!

רפואה סינית + שיטת פאולה

שלום דוידיסידי, כמו שאמרו חבריי לפורום, בדרך כלל צריך לטפל בכליות : 1. טיפול ברפואה סינית 2 . לבדוק טיפול בשיטת פאולה , אני יודעת שזה עוזר מאוד לנשים אבל אין לי נסיון לגבי הגברים . בהצלחה אורית

למעלה