שלום..

mrs whit

New member
שלום..

אני ממש לאחרונה התחלתי להתעסק בזה ויצאה לי פריסה מאוד מעניינת- כמעט כל הקלפים הם מהמערכת הראשית (אני לא בדיוק יודעת כמה משמעות יש לזה אבל זה נראה לי מעניין..) ידיד שלי שאל האם כדאי לו להמשיך לחזר אחרי בחורה מסוימת אפילו שהיא דחתה אותו בעדינות.. בפתיחה קלטית מורחבת יצא באנרגיה החיובית-הירח אנרגיה שלילית- השמש עבר-גלגל המזלות הווה-שטן עתיד קרוב-קיסרית הפוך עתיד רחוק- כוח עמדת השואל-התלוי הפוך עמדת הסביבה- צדק חששות- 9 מטבעות סיכום- נסיך החרבות הפוך אז לא ממש הצלחתי לפרש את הירח והשמש.. זה יצא לי כאילו הפוך על הפוך אבל השאר ניסיתי לפרש גם בעזרת הכרות שלי עם הסיפור בעבר הרגשות שלו כלפי אותה בחורה עברו שינויים (כן רוצה, לא רוצה)(גלגל המזלות) כרגע זה נראה שהוא רוצה אבל הכוונות שלו לא טהורות (שטן) בעתיד הקרוב ניראה שהוא ינסה להשיג אותה אבל יעשה את כל הבחירות הלא נכונות אולי בדרך לא מתאימה (קיסרית הפוך) יתכן שהוא יגיע למצב שבו הוא חייב לבחור בין שתי אפשרויות ורק בחריה נכונה תביא להצלחה (כוח) הוא מאמין שלא מגיע לו להשיג אותה- לחוות אהבה (תלוי הפוך) האנשים שבאים במגע עם הסיפור חושבים שכל דרך ההתנהלות של השואל בסיפור הייתה לא נכונה לכן הוא לא ישיג אותה (צדק) החששות של השואל הם שכל מה שהוא עושה או יעשה כדי לנסות להשיג אותה יגרום לתגובה הפוכה ממה שהוא קיווה (9 מטבעות) סיכום של כל זה משהו מסריח בכל הסיפור הזה ומומלץ לשואל להתרחק מהבחורה הזאת (נסיך החרבות הפוך. יש לציין שבפתיחה קודמת שנעשת לאותו שואל על אותו נושא גם יצא הקלף הזה..) אני אשמח לקבל רעיון לגבי שני הקלפים הראשונים, הירח והשמש ואם למישהו יש הערות בקשר לפירוש.. אני ממש חדשה בזה ונורא רוצה ללמוד..

הירח והשמש

ראשית, במאמרי הפורום תחת הקטגוריה ארקנה בכירה תמצאי מאמרים נרחבים ומסכימים על כל הקלפים וביניהם הירח והשמש. אני בטוחה שהכתוב שם יתרום ויעזור לך להכיר וללמוד לעומק את הקלפים. אינטואיטיבית עולה לי בעד הירח - רגשות כנים, אין מתחת לפני השטח, זרימה חיובית וכנה בין השניים. השמש בעמדה שלילית - חוסר עשיה משותפת של השניים. ובכלל מהפריסה כולה עולה לי שמא מי מבני הזוג אינו פנוי רגשית/מעשית לקשר הזה.

אהבתי את הפירוש שלך ../images/Emo13.gif

לגבי ירח/שמש הפוך על הפוך אני רואה זאת כך ירח בעמדה חיובית - הקלף ממליץ על התמודדות עם הצד האפל שלנו. בעניין השאלה מתבטאת הפרעה נפשית עמוקה בה יש צורך לטפל. בהכירי את הקלף, סיכוי טוב שהבן אדם יתקשה לקבל את עיצת הקלפים
שמש בעמדה שלילית - גישה ילדותית, אופטימית אינה במקום בעניין המדובר. השואל אינו שואל עצמו את השאלות העמוקות ויסתפק בסיפוק שטחי.

mrs whit

New member
תודה..

הפרעה נפשית עמוקה? של השואל? זה מעניין... להגיד לו שילך לפסיכולוג שלו יותר מפעם בחודש ?
ומה עם נסיך החרבות הפוך? יש אולי עוד רעיונות לפירוש שלו?

ההפרעה שאני מדבר עליה

שהוא צריך לשאול את עצמו למה הוא כל כך רוצה להמשיך לחזר אחרי בחורה שדחתה אותו. האם הוא רוצה להפגע? אני בד"כ לא עובד עם קלפים הפוכים, אבל נסיך החרבות הפוך נראה לי מאוד לא סימפטי (גם ישר הוא לא משהו). נראה לי שהבחור מכין עצמו להכנס למקום מאוד לא נעים.

mrs whit

New member
אני לא חושבת

שהשאלה 'למה להמשיך לרדוף אחרי אותה בחורה' היא רלוונטית.. או בכלל מעניינת ובטח שלא מצביעה על שאלות עמוקות יותר... זה כמו שתשאל מישהו למה אתה ממשיך עם שיעורי נהיגה אם נכשלת בטסט ראשון? ברור שהוא ימשיך.. הוא רוצה רישון. בנות דוחות חיזורים כל הזמן ולא תמיד מהסיבות הנכונות. יש כאלה שסתם רוצות לראות כמה הבחור מעונין בהן... ויש הרבה אנשים שיסכימו שלוותר אחרי נסיון אחד זה מפסידנות. אז בסופו של דבר הצעתי לו נגד הרעיון אבל רק בגלל הנסיך החרבות הזה שהטריד אותי. והוא יעשה מה שהוא מרגיש לנכון...

אלו לא מקרים דומים...

משחקי מרדף שכאלה מתאימים מבחינה אסטרו-פסיכולוגית לשילובי ונוס-מארס שנוטים להיות בעייתיים בפני עצמם, אני רואה את זה משתקף בהרבה מפות אסטרולוגיות ואישית, אני לא מאמין במשחקים בתחום הזה. שימי לב שבפריסה זו דיי ברור שהצד השני לא מעוניין, וכי השואל בא ממקום לא נכון - ירח בעמדה חיובית, שמש בשלילית, הוא מתואר על ידי איש תלוי הפוך (פעולה חסרת תקווה), הצד השני על ידי צדק ביקורתי ובלתי מתפשר, ההווה כקלף השטן הבלתי בריא, והפוטנציאל הפוגעני של נער החרבות ההפוך. לא יודע את הפרטים הספציפיים, אבל הפריסה הזו לא משתמעת לשני פנים

mrs whit

New member
סבבה...

הוא לא ידע מה הקלפים יגידו כשהוא שאל מה לעשות.. לכן הוא שאל...

GoOtZi

New member
../images/Emo207.gifכשפותחים לאחרים בקלפים

יכול להיות מצב שהפריסה תתגלה בעצם כמסר לפותח בקלפים ולא לאדם ששאל את השאלה? אפשר לפתוח בקלפים לאדם שלא נמצא איתך?

לדעתי

הקלפים תמיד ישקפו את השאלה שנשאלה. אין מצב שהם יתארו משהו אחר - אלא אם כן נשאלה אותה השאלה מספר פעמים. לגבי השאלה השנייה, אכן ניתן לפרוס על בן אדם שלא נמצא, אך צריך לעשות זאת בזהירות וכמה שאפשר בהסכמה, היות ואיננו רוצים לפגוע בזכותו של אדם לפרטיות.

למעלה