שלום

NEO83

New member
שלום

אני דיי חדש בעניין הזה ונכנס לזה לא בגלל אהבתי הטהורה לאופנועים\קטנועים למרות שאני חושב שזה אחלה כלי, מסוכן אבל אחלה, בכל מקרה אני חושב על להתחיל לעשות רישיון לקטנוע והייתי רוצה לדעת איך הולכים השיעורים? מה המחיר המומלץ לשיעור וכמה צריך? פרטים שעלי לציין לדעתי הם שאני גר בצפון באזור קריות חיפה ויש לי רישיון לאוטו..... את העניין של הקניה אני אדחה לזמן אחר אחרי שאקבל את הרישיון שלי...

NEO83

New member
אז על פי המאמר\הסבר

אני בעצם לא צריך לגשת לשום סוג של מבחן תאוריה ואני אמור לעבור רק את המבחן המעשי הראשון שכולל את הנהיגה בתוך המגרש?

כן ... אבל ..

טסט מעשי רק במגרש [ ללא יציאה לכביש הציבורי ] תופסת רק לרישיון מסוג A2 , עד 125 סמ"ק 14.6 כ"ס על דרגת A1 , עד 33 כ"ס 400 סמ"ק תצטרך לעבור טסט עם 2 שלבים 1 . במגרש , שמיניות , סלאלום [ שרק עכשיו נודע לי שצריך לעשות דבר כזה ] וקו ישר במהירות נמוכה . 2. יציאה לכביש הציבורי

NEO83

New member
עכשיו כשאני קורא את זה שנית

אני אמור להצטלם מחדש? וגם ללכת לבדיקת עיניים ורופא? או שזה מבוטל כי יש לי רישיון?

בדיקת עיניים

זה כל מה שאתה צריך. בדרך כלל תעשה את זה כחלק מהטופס הירוק שאתה מוציא בתחנות צילום מורשות... איבדתי את הלינק. אם יש רשיון רכב, אחרי הצילום והאופטומטריסט צריך ללכת למשרד הרישוי, לקבל חתימה של פטור מתיאוריה ואז אפשר להתחיל ללמוד.

למעלה