שלום

שלום

שלום לכולם אני שוב מציקה לכם קצת כי אני ממש צריכה עזרה! תוכלו להפנות אותי למקום שיש בו חומר על יוצאים בשאלה או לעזור לי בכל דרך אחרת? אני מתעניינת בנושא ווכותבת עליו עבודה לאוניברסיטה אפשר לפנות אליי במייל [email protected] או במסנג'ר באותה כתובת תודה על העזרה, רעות :0)

Le Fay

New member
בתור התחלה - משרשרים את כל ההודעות

שלך זו לזו, רצוי בשרשור קיים.

uri80

New member
אם רוצים להוסיף לשם בלוגים של

חברי פורום, שלחו למנהלים קישור עם הבלוג שלכם. כמו כן, אם יש שם לינקים שבורים וכו' אתם מוזמנים לידע אותנו.

barr1969

New member
שלי שבור.

סגרו אותו כי לא כתבתי שם. אפשר להסיר אותי מהרשימה.

uri80

New member
ניתן לפנות אליהם במסרים

עוד נקודה -נא לא לפתוח הודעות חדשות אלא לנצל"ש הודעות קיימות. יש מקום רק ל-15 שרשורים בדף הראשון.

נראה לי שאת לא קוראת תגובות

כתבתי לך בעבר, הספר "לפרוץ מאה שערים" של שרית ברזלאי, יש כמובן את הספר "נהג חדש" של שבתאי שבטח יתן לך היבט מעמיק אל נבכי נשמתו של היוצא בשאלה, אם תכתבי מאיזה היבט את רוצה לנתח אותנו אז אולי תקבלי תשובות קצת יותר מפורטות ובתנאי שתכתבי בשבת או ביום ראשון שבימים אלו אני משועמם.

בטח שכן

אני קוראת תגובות וקראתי את הממלצות שלך לספרים. זה אחלה אבל בגלל שמדובר על עבודה בהיקף יחסית קטן אני צריכה לבחור תחום אחד להתמקד בו ובחרתי להתמקד בצעירים בגילאי 18-25 שיצאו בשאלה כשהמשפחה שלהם עדיין דתית/ חרדית. חומר בנושא זה טוב כרקע אבל בעיקר חשוב לדבר עם אנשים שחוו את זה, ממקור ראשון. לגבי התשובות שלכם של איך לפנות לאנשים שפירסמו הודעות בפורומים, לא ממש עקבתי מה זה שירשור ואיך פונים למישהו באופן אישי? אני חדשה בפורומים ולא מבינה בזה הרבה...

Moon rise girl

New member
בבקשה -

אם את רוצה לפנות למישהו באופן אישי, את לוחצת על הניק שלו, אז נפתח לך הכרטיס האישי שלו, שם יש אפשרות לשליחת מסר. אם יש משהו שאני יכולה לעזור לך - אשמח, אני בטווח הגילאים שאת מחפשת, יוצאת בשאלה והמשפחה שלי דתית לאומית. אם זה עוזר לך את מוזמנת למסרר. אה, ויש לי גם בלוג. (גם אליו אפשר להגיע דרך הכרטיס) למרות שברובו הוא לא עוסק בנושא היציאה בשאלה, אולי יש איזה שניים-שלושה פוסטים בנושא, אם בא לך לחפש אותם את מוזמנת. בהצלחה

הבנתי

אז את רוצה לראיין, מקווה שתצליחי, לא נראה לי שיש לך סיכוי, יש פה מלא בקשות כאלה חדשות לבקרים, אני לא יכול לעזור לך כי אני לא בגיל המתאים וגם אם כן לא הייתי מוכן להתראיין.

../images/Emo207.gif סיפור על אהבת אמת

האישה בת ה-80 בתמונה נעצרה על גניבה מחנות כאשר הובאה בפני שופט בסינסנטי, הוא שאל אותה: "מה גנבת?" היא השיבה: "קופסת שימורי אפרסקים" השופט אז שאל אותה למה היא גנבה קופסת שימור אפרסקים והיא ענתה שהיא הייתה רעבה. אז שאל השופט כמה אפרסקים היו בקופסא והיא ענתה , שישה. השופט אז אמר: "אני קובע לך שישה ימים בכלא." לפני שהשופט הספיק לסיים את דבריו על העונש בעלה של האישה נעמד ושאל אם הוא יכול לומר משהו, השופט שאל אותו: "מה יש לך לומר?" הבעל אמר: "היא גנבה גם קופסת שימורי אפונה."

למעלה