שלום

smile20

New member
שלום

מה שלומכם? אני לי בת 21,וחזרתי עם חבר שלי מאילת,עבדנו שם,החלטנו שמיצינו את העניין. כרגע אנחנו פה בחדרה,מחפשים עבודה ואני מקווה שנמצא כמה שיותר מהר. אבל עד שנמצא עבודה צריך לבלות עוד קצת לא? יש רק בעיה אחת...אממ..אין איפה לבלות. כרגע,אין לנו רכב אז למקומות בילוי מחוץ לחדרה קצת קשה לנו להגיע,האם יש פה פאבים במקרה או מועדונים או עוד דברים מעניינים חוץ מהקניונים? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לתת לי רשימה של מקומות בילוי הנמצאים בחדרה,תודה מראש. מעניין מתי יפתחו את בית הקולנוע שוב.

ברוכים הבאים

לגבי מקומות בילוי - אין לי מושג... אולי הצעירים שבינינו יוכלו לעזור יותר

ברוכים הבאים מקווה שלא תטצערו../images/Emo6.gif

יש את הבנדי פאב- באיזור תעשייה קיסריה, אישית מאוד אוהבת, ואלרי פאב בM הדרך פאצולי- פאב בפרדס חנה 4*4 בפרדסחנה טוב את השאר הצעירים שביננו ישלימו לך, שיהיה בהצלחה במציאת העבודה ואנחנו פה לעזרתכם,

Music3D

New member
צומת פל-ים

אם את באה מכיוון אור עקיבא (מהצומת של קניון אורות) אז את פונה ימינה וממשיכה עד הצומת הבאה (צומת פל-ים) ופונה שמאלה ממשיכה רק ישר ואז בעצם הגעת לפארק תעשיה - בעיקרון הוא מחולק ל-2, צפון ודרום ויש שילוט והכל אם תמשיכי עוד ישר תגיעי למסילת רכבת ואם תחצי אותה, תיהיה בפרדס חנה.... יש לנו מדינה קטנה

769

New member
תיקונים ותוספות

ה 4 על 4 כבר מזמן לא קיים. החליפו אותו באיזה מועדון ואני מאמין שגם הוא כבר נסגר. ליד הפצ'ולי יש עוד פאב ששכחתי את שמו אבל רק ילדים קטנים מגיעים לשם. יש את החצר הישנה בעין שמר קסנטיני בין בנימינה לזכרון הוביט בזכרון זוקיני באזור גבעת עדה אינדיקה בבנימינה - מתקיימות שם הופעות טובות לפעמים קיוג'ה בכפר ויתקין (איפה שהיה השוק), יש להם גם אולם הופעות גדול באזור התעשיה של עמק חפר כל הפאבים נחמדים אבל לדעתי, בתור חובב וויסקי, הפאב הכי טוב באזור זה הפוטש בקיבוץ משמרות - פשוט כי יש להם גינס מהחבית ומבחר ענק של וויסקי. אם תרצי הוראות יותר מדוייקות איך מגיעים לאחד מהם - רק תבקשי :)

oran1pp

New member
בקניון של מכללת מעוף, בקומת הקרקע

יש שם עסק שהולך להפתח חדש והרבה מודעות של דרושים לעבודה במקום. אז לגבי בילויים כבר עזרו לך לגבי עבודה יש תנסי שם לגבי לימודים, יש את מכללת מעוף למעלה. :) בהצלחה

למעלה