שלום. :)

שלום. :)

מצטערת אם זה לא בסדר שפתחתי הודעה חדשה, אני לא מכירה את הפורום ומנהגי השרשור בו. בכל מקרה, אני אוהבת את אואזיס כבר די הרבה זמן, ורציתי לקנות היום דיסק שלהם. איזה דיסק אתם ממליצים לי לקנות? תודה. :)

sok777

New member
שאלה מתקילה

אם זה רק אחד אז לכי על Definitely Maybe, הראשון שלהם או על Stop The Clocks, האלבום האחרון [אוסף]. אם שניים הייתי ממליץ לך על שני הראשונים.. בהצלחה ואת מוזמנת להשאר!

sok777

New member
ברוכה הבאה!

ספרי קצת על עצמך.. עלי: אני סער, המנהל פה כבר חצי שנה, אני גר בצפון, מנגן על קלידים וגיטרות למיניהן ואני מאוד אוהב מוזיקה וגם יוצר אחת כזו

אמממ קיי..

מיכל [ששונאת את השם שלה] מנתניה, בת 14 וחצי, מנגנת על תופים, צ'לו ופסנתרים למיניהם. D: וכן, גם אני אוהבת מוסיקה. ואפשר להגיד שגם אני יוצרת. אזז אממ מקווה להשתלב וזה. D:

sok777

New member
היי מיכל

יש סיפור מאחורי "שנאת השם" הזאתי? אוה, תופים, צ'לו ופסנתרים? יפה! נשמע ממש מעניין. כמה זמן על כל אחד אם אפשר לדעת והאם את לומדת במקביל..?

תאמת, כן D:

די דפוק THOUGH. שנה שעברה נסעתי לסאמר סקול באנגליה עם חברות, וכל פעם שיצא לי לדבר עם איזה בריטי, הוא לא יכל לבטא את השם שלי בלי להתעוות. ואז קלטתי כמה מוזר הוא נשמע לאנשים לא עבריים ._. אז פשוט אמרתי, פאק איט, "קול מי מישל." ואז איזה בריטי הדביק לי את הכינוי מיש, כינוי שהסרבים שהיו שם ממש אהבו, ומאז אני מיש, מישה, מישניה, מישהאל, או מה שלא תרצה. רק לא מיכל. תודה :) אממ אני לומדת תופים בקונסרבטוריון שנתיים, צ'לו שנה. פסנתר אני לומדת לבד, כי אני מבזבזת להורים שלי מלא כסף.. אבל עוד מגיל חמש כל אחד לימד אותי מנגינה אחרת וזה. עברתי לצילום וניגון ולמידת תווים לבד בקיץ 2005, כי בסאמרסקול לימדו אותי לנגן משהו בשתי ידיים ופשוט נדלקתי על זה.
[חפירה.]

sok777

New member
מגניב..

מישל נשמע סבבה. לכלבה שלי קוראים מישמיש והיא הכי חמודה בעולם. ><

למעלה