שלום!

adidas^

New member
שלום!

עשיתי כמה שיעורי רכיבה על סוסים וממש התאהבתי בספורט (כמו כולכם או לפחות רובכם, אני מניחה
) אני רוכבת ווסטרן ואני מחפשת חווה בדרום שאני אוכל לרכב בה, אז אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע! אה, קוראים לי עדי ואני בת 16...
תודה!

abup

New member
איזה דרום?

באר שבע? ים המלח? אילת? דרום המרכז?? (רחובות, נס ציונה) הערה הזאת לגבי כל שואלי השאלות בסגנון זה... אומנם הארץ שלנו קטנה אבל תגידו מקום מגורים מדויק שאתם שואלים על חוות באזורכם שיהיה יותר קל לעזור.. אז עדי על איזה דרום את מדברת?

abup

New member
אממממממ...

דווקא שם אני לא מכיר אף חווה... אבל מחר אני הולך לרכב ואני ישאל את המדריך שלי אם הוא מכיר ...

lovehorses

New member
אולי../images/Emo35.gif

אני מכירה חווה בבאר שבע, אבל אף פעם לא הייתי שמה... קוראים לה "בר במדבר" תיבדקי אולי...

חווה בבאר שבע...........

יש חווה אחת,שנמצאת ממש ביציאה מבאר שבע לכיוון דימונה.קצת לפני הסופר-מרקט הגדול ("חוצות להב" אני חושב. אולי אני יצליח להשיג לך את הטלפון שלהם (של החווה,לא הסופר).

show jumping

New member
אני מכירה

יש חווה בנחל עשן או באיזור שלמדריכות בה קוראים מורלי ורחל. אני לא בדיוק זוכרת את שם החווה... אבל שמעתי עליה דברים טובים. לעומת זאת החווה שמול חוצות להב, אני אישית מאוד מאוד לא ממליצה עליה! הייתי שם שלוש פעמים- פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידיי!!! נראה שהיחס שהסוסים שם מקבלים הוא מאוד גרוע!

show jumping

New member
ודרך אגב...

סליחה שהתפרצתי ככה בלי להציג את עצמי. אני (כמו כולכם) מאוד אוהבת סוסים (יש האומרים מכורה), אני רוכבת 4 שנים ו..זהו.

show jumping

New member
במיוחד בשבילך../images/Emo33.gif

הלכתי עכשיו לחפש מודעה עם הטלפונים...כל כך חם. אוקיי אז הנה: רחל 486180-055 מורלי 515296-050 תהני

טוהר17

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo70.gif

תמיד כיף שבאים אנשים חדשים וישר עוזרים.
מקווה שתהני בפורום שלנו. ממני. אליאן.

למעלה