שלום

ב עומר

New member
גם את הגיליון הראשון של תרנגמל

שהוא גם הגיליון האחרון. באופדור עשיתם את זה? איי דונט סטינק סו!

רגע רגע

מה זה כל הדוגמאות האלה?! כל זה קומיקס, וואו מעניין. לא ידעתי שיש כל כך הרבה קומיקס בארץ. שאלה: מי זה דודו גבע, זה לא הכתב השמאלני הזה של הארץ? מה הקשר שלו לקומיקס? תודה רבה על התגובות אתם חמודים hubert = בן/בת?

Hubert Hubert

New member
דודו גבע, הקומיקסאי המיתולוגי!

לא יודע אם הוא פירסם בהארץ אבל הוא אכן די שמאלן. לצערי אין הרבה דברים שלו באינטרנט להראות לך אבל אני בטוח שאם היית רואה, היית מזהה. בכל אופן, הוא מת לפני שנתיים בערך ועשו מזה חגיגה גדולה וכרגע הוא הקדוש המעונה של סצינת הקומיקס הישראלית. יחי דודו גבע! את כל הקומיקסים הנ"ל ונוספים אפשר להשיג בעיקר בשלוש חנויות בתל אביב - קומיקאזה, קומיקס וירקות (שנקראת בקיצור CNV) וגלריה בנימינה. בנימינה נמצאת בדיזנגוף סנטר וגם קומיקאזה עוברת לשם בקרוב, וCNV נמצאת בקינג ג'ורג' גם מאוד קרוב לסנטר. כתובות ולינקים מדוייקים יש בלינק בצד שמאל של הפורום - "הודעות מנהלתיות - כך נשיג קומיקס בארץ". תהני! ואני בן (כמה בנות את מכירה שקוראים להן הוברט?).

טישו123

New member
האמת

היא שאני גם ממליצה של קומיקס חדש, של יוצרים עדכניים, אם תבקרי בחנות קומיקס בתל אביב תמצאי הרבה קומיקסים ישראלים מסוגים שונים, פעולה, הומור, אוטוביוגרפי, וכו'.

Peter MFM

New member
מוות לאגסה נמסה!

אגסה נמסה זה הניק של הבוס שלי בעבודה המסריחה שפוטרתי ממנה שלשום, כתבי בשמו להפיק את השיעמום. תכננתי להתחזות למעריצה כוסית מעל גיל 12 וככה לחרפן את הוברט, אבל זה כאמור נקטע באיבו. ייה זיכרה אידיוטי.

mulon1984

New member
אין מצב

לאגסה נמסה אין שגיאות כתיב. רוב הסיכויים הם שאגסה נמסה זאת אכן ילדה בת 12 ולא פטר.

למעלה