שלום

זרדוז

New member
שלום

איך אני יכול לאתר מאמן אישי לפי צרכיי האישיים? אני בהחלט זקוק למאמן אישי. תודה

Y A R A

New member
שאלת השאלות../images/Emo13.gif

מהם צרכייך האישיים? אחרת איך נדע לעזור?

זרדוז

New member
אפרט

בעייתי היא שאני תשוש לגמריי מהשוק התעסוקתי. אני מובטל זמן רב מאוד. כשהייתי מועסק אז הייתי מין "מפוטר סידרתי". כבר אין לי כח לשלוח קורות חיים דרך אתרי מודעות דרושים. וממילא גם כשאני כבר עושה זאת , מעטים מתקשרים אליי לזמן אותי לראיון. אם כבר זומנתי לראיון - אז אני לא מתקבל לעבודה. מעבר לכך איבדתי את הכיוון בחיים. איבדתי שאיפות למקצוע מסוים או נישואין. אני מרגיש דיי מיואש, בעיקר בגלל מצבי התעסוקתי. בנוסף לכל אלו - אני מקבל טיפול מיקצועי, אך אני מרגיש כי הטיפול לא נותן לי תנופה קדימה, אלא לכל היותר מונע ממני הידרדרות. אני זקוק למישהו שיעזור לי במציאת עבודה ובמניעת פיטורין אפשריים.

Y A R A

New member
זרדוז יקר

מדברייך עולה מצוקה אמיתית, תחושה של חוסר אונים וייאוש. אתה גם מעיד שהינך הולך לטיפול רק כדי למנוע הדרדרות ולאו דווקא כדי להתקדם ולשנות. משום שאני לא מכירה אותך אישית אגיד באופן כללי שכדי להתאמן המאומן צריך להגיע מוכן לאימון. הז'רגון באנגלית- to be coachable. בתחושת הבטן שלי כדאי לך למצות את האפיק הטיפולי יותר לעומק, לתת לעצמך עוד צ'אנס שם, לפני שתתחיל להתאמן. בכל מקרה, ממליצה לקרוא את המאמר ש tlingit קישרה לך כדי לדעת אם אימון הוא מה שמתאים לך כרגע. בהצלחה !

Y A R A

New member
בטח ובטח צהלולים!

תמיד אפשר לשול שאלה...זה טיב מקצוענו, לא? התשובה היא שרוב לקוחותיי בפועל ובפוטנציה דוברי אנגלית משום שאני חיה בארה"ב. עוד כמה שבועות אנחנו עוברים ללוס אנג'לס ועכשיו אני שוקדת על אתר חדש ומעודכן יותר.

tlingit

New member
../images/Emo50.gif

שיהיה מעבר קל ומועיל

Y A R A

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

זו תהיה גם פעם שלישית שאני מעבירה גם את עסקי האימון דירה...

בפורום אימון אישי מישהי שאלה על

מאמנים בחו"ל, אז הפניתי אותה לשרשור הזה

כן אני בחו"ל

אבל לא בארצות הברית, ושנית גם אין לי ממש תקציב כספי לזה כרגע בחיי. אני חשבתי שזה משהו אחר
לפני חודש וחצי אבא שלי נפטר לפני שלוש שנים וחצי אמא שלי נפטרה, אני גרה באירופה, אנחנו רק כרגע מתחילים לנשום אוויר אחרי שלוש שנים קשות של מגורים פה מבחינה כלכלית, יש לי שלושה ילדים די בוגרים. תודה בכל מקרה.

../images/Emo24.gif מה לגבי אימון דרך המייל?

ואם לא זה, באיזה פורמט היית רוצה לעבור אימון? נראה לי שיקדם אותך אם תבחרי את הפורמט המתאים, ואז תוכלי למצוא בקלות מאמן/ת שיאפשרו לך את זה.

pardes1

New member
לא בהכרח שמה שאת צריכה זה אימון

יכול להיות שאת צריכה דרך לעבד את כל מה שעברת ב3 שנים האלה. חשוב מאוד להתאוורר לפני שפונים לאימון אחרת זה לא יהיה יעיל. בהצלחה ובשורות טובות

גלעד63

New member
יש אנשים

שלא בנויים להיות שכירים. (אני יודע - אני אחד מהם
) אם אתה בכל מקרה מובטל כרגע, אולי תנסה לבדוק במה אתה טוב באמת ולהתחיל להתקדם בכיוון באופן עצמאי. (סתם רעיון התחלתי - לא תחליף, כמובן, לתהליך אימון רציני ומסודר) בהצלחה, גלעד

למעלה