שלום

הכי דוד

New member
שלום

אני חדש,שמי דוד אני מתגורר בתל אביב,זו פעם ראשונה שיש לי חבר ושאני מרגיש הכי שלם עם עצמי. אשמח להכיר ולשמוע חוויות שונות של הפעם הראשונה במערכת יחסים.

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מערכת היחסים הראשונה שלי? היתה די גרועה למען האמת. אני הייתי מאוד בקטע של למצוא חבר, נראה לי בעיקר כדי להגיד ש"יש לי חבר" (אני עדיין רוצה, היום אני הרבה יותר בררן). בכל אופן, מהר מאוד הסתבר שאנחנו לא כל כך מתאימים והחלטנו "לפרק את החבילה"

הכי דוד

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני והוא תאמת התחלנו את הקשר כי חיבבנו אחד את השני תמיד,אבל לו לקח זמן להבין את האמת על עצמו ולספר לקרובים,אני כבר מגיל צעיר ידעתי ,אז עכשיו אנחנו ממש בתחילה ואני מכיר את ההרגשה הזאת שסיפרת שסתם שיהיה חבר לא משנה מה הרגשות,גם אני הייתי בסיטואציה כזאת,אבל למזלי לא יצא לי לממש אותה.

../images/Emo47.gif דוד הכי טוב../images/Emo35.gif

i v g y

New member
ברוך

אני שמח על מה שאתה מרגיש :) כשתהייה לי מערכת אני אזכור לספר לך עליה בינתיים תהנה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ היי

אני כוכב, נקבה ביסקסואלית עם העדפה לגברים כמו הרוב כאן ;] שמחה שיש לך חבר שמחה שהצטרפת אשמח אם תשאר חוויות מהמערכת יחסים הראשונה? פתאום מרגישים שלמים פתאום החור שהיה, הריק שהיה כאילו נעלם אבל הוא לא באמת כששבים להיות לבד הוא חוזר אם לא עובדים עליו. בכל מקרה, המון בהצלחה ומוזמן להשאר.

הכי דוד

New member
תודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo24.gif

אני אשמח להישאר פה, את תחילת דרכי בתפוז עשיתי בפורום לסידרה ''רבלדה'' יש שם אנשים הכי מקסימים ונהדרים שיצא לי לפגוש על גבי דפי פורומים רבים.כל כך מוערכים בעיני.ואז פגשתי את הפורום הזה חבל שכל כך מאוחר. אז תודה

למעלה