שלום

edenn18

New member
שלום

אני תלמידת כיתה ט', חברה בועדת שיווק ופרסום בבית ספרי המנחה נתנה שיעורים- לכתוב על שיווק ופרסום של חברה או מותג כלשהו רעיונות למישהו? תודה מראש

איזה כיף לך,

אני תמיד רציתי להיות חבר ועדת קישוט ואף פעם לא הצלחתי להתקבל לשם. בכל מקרה - יש את מנגנון החיפוש כאן בפורום, בחרי לך איזה מותג מוכר לך וערכי עליו חיפוש, תוכלי לקבל יופי של תובנות שהצטברו עליו במהלך השנים. אם תהיינה לך שאלות יותר ממוקדות אני מניח שתוכלי לקבל עליהן תשובה. תראי איך אני מקשט יפה, סתם לא קיבלו אותי המניוקים.

cookimonster

New member
ועדת שיווק ופרסום?!?!?!

אני מבינה מזה ועדת קישוט (ממש מצטערת שלא קיבלו אותך, באמת מניוקים - מקווה שתתגבר
) אבל מזה ועדת שיווק ופרסום? כאילו ועדת קישוט מקשטת את בית הספר, אז ועדת שיווק ופרסום משווקת ומפרסמת את הבית ספר? לא ברור...

שלוליה

New member
נו, בחירות למועצת תלמידים..

הם עושים קמפיין לקובי בוזגלו מה'3 שלקח יו"ר כבר שנה שלישית ברציפות..

cookimonster

New member
ואני חשבתי שהביצפר שלי היה מגניב

כי היה מגמת שווק ופרסום.....

בר פרץ

New member
אני אסביר :)

ביה"ס שלנו לא רצה מועצת תלמידים אחת, המנהלת רצתה שכ-ו-ל-ם "יתרמו" לביה"ס. וכך נוצרו הועדות. יש ועדת פרסום ושיווק, שאחראית על הפרסום של האירועים בביה"ס ומחוץ לו, יש ועדות אחרות כמו אירועים- היא מארגנת את האירועים והטקסים, קהילה- היא עוזרת לקהילה מחוץ לביה"ס (כאילו כדי להוציא שם טוב לביה"ס, אבל אף אחד לא אומר את זה בקול רם), מועצות שכבה- לכל שכבה יש מועצה שדואגת לאירועים שלה, וכו'. זהו, מקווה שהבנתם. ותודה על העזרה, לקחנו בסוף את הפרסום של fox מהאתר שלהם.

cookimonster

New member
בזמני.....

לא היה "העתק הדבק" נאלצנו לכתוב ידענית, שלא לדבר שבמקום לבוא לביצפר על האופנוע, נאלצנו לרכב על דינוזאור, את יודעת איזה סרט זה לקבל דו"ח על דינוזאור, את חונה אותו במקום אחד, את מסתובבת פתאום הוא על אדום לבן, עכשיו לכי תסבירי את זה לפקח.... זה לא כמו היום....

johny_abola

New member
ועדת שיווק ופרסום?? ../images/Emo2.gif

אצלי הכי שווה הייתה ועדת יום הולדת, כי זה לאסוף כסף, לקנות מתנות ולארגן את המסיבה - שזה אחלה. אני מקסימום הייתי בועדת קישוט, וגם בפעם היחידה שנבחרתי לועד הכיתה, הייתה שביתה חודש וחצי וביטלו את הועד.

אני נבחרתי למועצת תלמידים

...טוב, לא ממש נבחרתי, יותר היחידה שריחמה על המורה שהתחננה לקצת רוח התנדבות בכיתה ונענתה בפיהוקים אדישים... אבל אני זוכרת שזה היה דווקא תירוץ טוב להברזות; הסתבר ששמונה שעות ביום, כל יום, יש פגישה של מועצת תלמידים

צימט

New member
זה מסביר הכל

למה הזמינו אותי פעם בשבוע ליום הורים במיוחד בשבילי, יום שלם רק בשבילי. חוץ מזה שבתור בת מאומצת פישלת בענק, תתחנני שאני אוריש לך את אוסף המוסיקה שלי....

אבל אוסף המקרמה עדיין שלי, נכון?

|מתחננת| חוצמזה שאתה, אבי היקר, הדגמת לי רוח התנדבות מהי, כאשר היית הראשון לעזור לשכנה הזאת מקומה ראשונה...נו, ההיא שתמיד חם לה אז היא לובשת חלוק דק, ושכל פעם שבעלה במילואים יש לה המכונת כביסה שלה מתקלקלת ולא מפסיקה לרטוט...זוכר? |פרצוף תמים|

צימט

New member
גם אצלנו היתה ועדת עישון בתיכון

אבל מרוב שהיינו מסטולים לא זכרנו למה התכנסנו

למעלה