שלום...

MeWithoutU

New member
שלום...

כתבתי לפני כמה ימים פה על הידיד שהיתאבד... המליצו לי פה בפורום לנסות לדבר איתו או לבקש ממנו שיגיד לי בחלום...כי אני מרגישה שהוא מנסה לתקשר איתי כי מאז המוות שלו עברו לי כמה דברים מוזרים... לפני 3 ימים ביקשתי ממנו שיבוא אלי בחלום... ויומיים שלמים היה לי קשה לישון... וכשקמתי אפילו לא זכרתי את החלומות שלי...שזה דבר מוזר כי אני בדרך כלל זוכרת את החלומות שלי...גם אם הם לא שלמים... אז היום בלילה ביקשתי שוב...התחננתי ממנו שיספר לי בחלום... מה שחלמתי היה מוזר כזה... זה בא כמו סרט כזה...והכול הסתובב שם... ראיתי את עצמי וכל מקום שהלכתי אליו הוא גם היה שם... ואז ראיתי מן סרט כזה...איך לוקחים אותו להלוויה שלו באוטו...כאילו הייתי בתוך האוטו וראיתי את התקרה של האוטו או משהו כזה...ואז ראיתי את האחים שלו...רק שבחלום אלו לא היו שני האחים האמיתיים שלו...סתם שני אנשים אחרים שבחלום היו האחים שלו...ופשוט ראיתי אותם כמה זמן...תמונות שלהם... ואז ראיתי את ההלוויה שלו...במקום עם קצת דשא והרבה קברים מסביב... הכול הלך במן סרט כזה... והרגשתי חום כל כך חזק בכל הגוף... שקמתי... והראש הסתובב לי כל כך...והיה לי כל כך חם... זה היה ממש מוזר... לא יודעת אם זה איזשהו מסר שהוא מנסה להעביר לי...או סתם חלום... קמתי ועכשיו אני כבר לא יכולה לישון...אני ולי רועדת והראש עדין מסתובב... אני אף פעם לא חלמתי על אנשים שמתו... אפילו על אמא שלי שניפטרה לפני 11 שנים ואף פעם לא חלמתי עליה...ולא על אף אחד שאני מכירה שמת... רק איתו...הכול כל כך מוזר... )=

רותי 11

New member
יקירה מה שאני קולטת

זה שהוא הראה לך את חייו דרכך את חווית את זה דרכך הוא השתמש בעיניים שלך כדי להראות לך גם את רגגע ההלוויה השאלה שלי היא אם את יכולה לרחיב קצת מה היה שם בחלום כ גם יכול להיות שהוא הראה לך תקופת חיים אחרת שלכם אם תפרטי זה יעזור

MeWithoutU

New member
אמ...

אני לא ממש זוכרת... אני זוכרת קצת משהו מהבית שלו...שראיתי אותו יושב בבית שלו בחדר שלו על המיטה... וזה הדבר היחיד שאני נזכרת בו עוד... החלום היה לי מפחיד...והרגשתי חום בכל הגוף...והסתובב לי הראש...כשקמתי בקושי יכולתי להרים אותו... זה היה כל כל מוזר שכשקמתי מהחלום באתי לשבת במחשב ורק בבוקר הצלחתי שוב ללכת לישון... וגם כשהלכתי למיטה...שוב הרגשתי אותו...בחדר שלי...

רותי 11

New member
משום מה מרגיש לי מאוד

שהוא הראה לך או את היום האחרון שלו או בכל אופן חלק מהחיים שלו דרך העיניים שלו

לשמחתך הוא נענה לבקשתך וכנראה

שהוא רצה להראות לך את מהלך היום האחרון או מה שהוא ניסה להעביר לך זה שהוא בסדר ושהוא עבר לעולם טוב יותר בלי סבל וכאב אלא את תהליך הפרידה שלו מהעולם, מעביר לך מסר שהוא בסדר ונראה שאת יכולה להיות רגועה.

MeWithoutU

New member
יכול להיות...

גם לא הייתי בהלוויה שלו...כי סיפרו לי רק אחרי...אז אין לי מושג איך באמת זה היה...)=

למעלה