שלום!

morgold

New member
שלום!

בעיה קטנה...ההורים שלי ואחיות שלי מציקים לי הרבה בנוגע לצפייה בסדרה... האם גם המשפחות שלכם מציקות לכם, עוקצות אתכם או את הסדרה לידכם בכוונה? כי זה מה שהמשפחה עושה לי יום יום..יש לזה פיתרון?

Mikel20

New member
קודם כל

כן, למי לא מציקים בקשר לזה? הרי אנחנו מכורים לאותה סדרה כבר למעלה מ10 שנים...וכמו כל התמכרות קשה, זה נראה לא ממש טוב לאלה מסביב שלא מכורים. (מניסיון, גם אצלי ירדו עליי עד שהם גם התמכרו ומאז שקט תעשייתי). אז: א. תנסי לגרום להם גם להתמכר
אבל זאת תיהיה משימה קשה, הסדרה לא טובה כמו פעם ודי קשה להתמכר אליה למי שלא מכיר מה הולך שם. ב. הגישה האקטיבית - תמצאי תוכניות שהם רואים ותתחילי לרדת עליהם גם בדיוק כמו שהם עושים לך. ג. הגישה הפאסיבית - אל תגיבי לשטויות שלהם, אם לא תגיבי, הם יפסיקו להציק. מקווה שזה יעזור

morgold

New member
תודה מכל ה../images/Emo23.gif

באמת יהיה קשה למכר אותם. במיוחד כשהם אנטי חחח מה לא עשיתי בניסיון שיפסיקו עם זה...ירדתי על התוכניות שלהם כל כך הרבה שהם התחילו לעשות עליי עמבוש רציני. אז הפיתרון הכי טוב כנראה יהיה השלישי
תנקס!

S c a r l e t t

New member
אני מתעלמת...

למרות שאצלי זה פחות בעייתי כי אמא שלי גם כן מכורה ואחי הקטן שולט בכל העלילה אז זה בעיקר אבא שלי, אבל בתכלס מרוב שהוא יושב ומסתלבט עליי גם הוא כבר יודע בדיוק מה הולך שם ומי נגד מי... אבל להתעלם זאת הגישה הכי טובה
כמו כל המכורים, זה נדמה לי שלב ההכחשה...

Mikel20

New member
חח בן כמה אחיך

שהוא כבר מכור?
אני הצלחתי למכר לכמה שנים טובות גם את אחי הגדול. אחותי הקטנה עד היום בעניינים וגם אימא שלי..אז חוץ מאבא שלי אין כבר מי שיירד עליי

S c a r l e t t

New member
הוא עוד מעט 13

אבל הוא כבר ממש שולט ואפילו אוהב את טיילור
למחאתה של אמא שלי

morgold

New member
חחח אצלי זה ארבעה נפשות נגדי..

קצת קשה להתגבר על הכעס הזה כי בס"הכ גם הם מכורים לסדרות שהן לא פחות מטופשות מהסדרה הזאת...למשל השיר שלנו לא פחות קיטשי ותינוקי...וזה מאוס ומרגיז אמירות כמו "סופסוף זה נגמר" כי זאת התגרות ובקשה ל- "פליז תעשי משהו...אני רוצה מכות\קללות"..הכי מעצבן זה שאמרתי להם את כל מה שכתבתי פה לא פעם ולא פעמיים בהרבה צורות ובכל זאת הם המשיכו

M a g n u s

New member
../images/Emo6.gifאצלי הם כבר התייאשו ממזמן../images/Emo122.gif

פעם, כשזה היה רק "היפים" הם לא הפסיקו ללעוג, אבל היום כשזה גם אירוויזיון הם מסתכלים אחורה בערגה
אגב, אפרופו הקנטות מהמשפוחה, את יודעת שפעם, אבל ממש פעם, הייתי רואה היפים איזה חמש- שש פעמים ביום
אלה היו הימים הפרו- אינטרנטיים, כשהספוילרים היחידים שהיו זמינים היו רק בעיתונים... אנחנו עוד היינו ממש בפיגור, בתקופה המרגו- קרוליינית, וכ"כ רציתי לדעת מה הולך לקרות, שהייתי רואה כל יום את כל הפרקים בכל הערוצים
פעמיים ביום היה פרק ב-RTL, אני הייתי רואה את השידור החוזר בשבע בערב
כנ"ל לגבי סטאר פלוס, שהיה אז חם אש כי זה לא מדובב
בצהרים הייתי צופה בקאנאלה 5 האיטלקי, שבזמנו היה ממש ממש מתקדם.. נראה לי הם התחילו לשדר את הסדרה בשנות ה-80.
בשש בערב הייתי רואה את הפרקים בערוץ סטאר הטורקי
ובחופשים הייתי גם צופה ב"אהבה תקווה והדר" בעשר בבוקר בפראנס 2
הייתה גם תקופה קצרה ששידרו את היפים בלבנון ובערוץ הירדני באנגלית, ככה שבערך כל היום שלי סבב סביב ברוק וקרוליין (כאילו שהיום זה אחרת
) אגב, הכל תודות לכתבה קטנה שהתפרסמה בזמנו באיזה מגזין (אולי פנאי פלוס) בה כתבו את מועדי השידור של הסדרה בכל אחד מהערוצים. זה לא נמשך הרבה זמן... תוך זמן קצר אמא שלי חטפה ת'ג'ננה ואסרה עליי לראות את הפרקים בערוצים זרים
בקיצור
תספרי את זה להורים שלך, אני מבטיח לך שהם פתאום יראו אותך באור שונה לגמרי

Indiman1

New member
ואוו, אתה היית באמת מכור../images/Emo2.gif

טוב, אז אני לא כמוך, אבל כן - גם אצלי יש הרבה הקנטות והצקות - בעיקר מצד אבא שלי. אצלנו אני ואמא שלי רואים את הסדרה כשאחותי הייתה פעם גם רואה כל פרק אבל היום כמעט ולא. אבא שלי כל הזמן יורד עלינו ועל איך לעזאזל אפשר להתמכר לסדרה כל כך אדיוטית (לפעמים הוא צודק
). אני ואמא שלי כבר מזמן למדנו להתעלם מזה. אבל שתדעו, לפעמים הוא מתיישב יחד איתנו ופתאום מתחיל לשאול כל מיני שאלות כגון : "אז רגע, היא אחותו של ההוא והיא בוגדת איתו ? רגע, זאתי לא מתה פעם והיתה אישתו של ההוא ? איך היא פתאום חיה ? " וכן הלאה וכן הלאה
אני אפילו הצלחתי לגרום לאחותי הקטנה יותר להתחיל לצפות בסדרה (מאז חזרתה של טיילור) והיא צופה מדי פעם. אבל אל דאגה, לאט לאט גם היא מתחילה להתמכר

M a g n u s

New member
טוב, אבל באמת שהיו לי סיבות מקלות!

זה לא היה כמו היום, לא היה לנו מושג מה הולך לקרות... אני זוכר שכל מיני דודים שלי שנסעו לארה"ב נדרשו לראות שם לפחות פרק אחד ולדווח לי מה הולך... ידעתי שאמורה להגיע איזה ד"ר טיילור אחת, ידענו (אחרי המון זמן אגב) שקרוליין תמות, אבל חוץ מזה לא ידענו כלום... והיו כ"כ הרבה שמועות... ברוק ואריק
קלארק הבן של מרגו
ברוק הבת של סטפני
ומי זאת לעזאזאל שילה
הו, עידן התמימות

Mikel20

New member
השרשור הזה נשמע כמו מפגש של..

BBA....כל אחד קם ומספר כמה היה קשה לו עם ההתמכרות הזו בהתחלה, אח"כ איך זה התפתח לאובססיה של ממש וכולם כאן מנסים לתמוך אחד בשני שזה בסדר ושכולנו עברנו את זה בשלב כזה או אחר בחיים
יאללה צפניה תורך..ספר לי לנו עד כמה קשה התמכרותך
ואני רוצים את כל ה gory details!

sashkashurik

New member
גם אני ראיתי בכל הערוצים. ../images/Emo6.gif

במיוחד שלמדתי צרפתית סתם כקורס כללי, אז הייתי אומרת לכולם שאני לומתד ככה - רואה את היפים והאמיצים בערוץ הצרפתי.
אחר כך בישראל השיגו את כולם, אז זה כבר לא היה מעניין.

שלום, אני צפניה ואני יפה ואמיץ

אני זוכר שלפני שהסדרה הגיעה לארץ היה בזמנו מוסף טלויזיה בעיתוני הסופ"ש של מעריב. זה היה מדריך טלוויזיה והיו בו ריבועי המלצות. והיה כתוב על הסדרה. נדמה לי שהייתי בן 11-12 כשהיא התחילה להיות משודרת בישראל (נולדתי ב-1980 תעשו את החשבון), אני זוכר שניגשתי לאמא שלי וביקשתי רשות לצפות בה. בכל זאת, עדיין לא גיליתי שאני מאוהב באחותי החורגת שהייתה הסבתא שלי למעשה. אמי הרשתה לי. ומאז התחלתי לעקוב ביחד עם אמי ועם סבתי ז"ל. כשהתגייסתי הקשר נותק פחות או יותר אבל מדי פעם היו לנו במוצבים טלוויזיות והקפדתי להושיב את כל צוות המפקדים לצפיה משותפת. לאחר השחרור לא התמדתי בצפיה, קראתי תקצירים. זה הספיק לי. העדפתי להשקיע אנרגיות בדברים אחרים. אני כמובן לא זוכר אותם כרגע, אז סימן שהם לא היו חשובים
מתי חזרתי לעקוב באופן קבוע? שבוע לפני שטיילור חזרה מהמתים. טלי גררה אותי לתוך זה וגילתה את העולם היפה של פרקי ארה"ב. כסטודנט שעובד גם במשרה מלאה אין לי פנאי לצפות יום יום, אבל כל עוד יש לי אפשרות לצפות בפרקי ארה"ב - זה מעולה. אני מאמין שאם הייתי מגלה את זה קודם, הייתי חוזר לצפיה יומיומית קודם. כיום אין לי שמץ של מושג מה אעשה בלי הסדרה ובלי סטפני בחיי. אני רוצה שסוזן פלנרי תחיה לנצח

sashkashurik

New member
כן,

עוקצים ויורדים עליי, אבל תוך כדי גם מתמכרים לסידרה, מתכחשים לעובדה, אבל שואלים אותי איפה ההוא הלך, ומה קרה לההיא. אני פשוט מציקה להם חזרה.
ולא ראיתי אותך בפורום הארי פוטר, או שמרוב פורומים אני כבר לא יודעת מי מבקר באיזה פורום???

morgold

New member
יכול להיות שראית אותי שם../images/Emo13.gif

לפני כמה ימים כתבתי שם כדי שישלימו לי משפט שנהרס בספר הראשון חחח

למעלה