שלום

Bad Princess

New member
שלום

אני יודעת שהסיכוי לכך הוא קלוש אבל שווה לנסות - יש איזה קטע באחד הפרקים נראה לי בעונות הראשונות, אחת או שתיים, שטורק רוקד בשביל להתקבל להקת כאילו (להקה שכאילו הם מנגנים ושרים אבל בעצם אין בכלל כלים) בבית חולים, עם טד, השרת ועוד מישהו... מישהו יודע על איזה קטע אני מדברת ואולי ממש ממש במקרה לאיזה שיר הוא רקד?
תודה...

steelwater

New member
כן

אני מקווה שאני מממשת את הסיכוי הקלוש שלך.
טורק מנסה להתקבל ללהקה של טד כזמר ולא כרקדן, אבל כמובן שהוא גם רוקד כי הוא טורק והוק ממש אוהב לרקוד חחח. הפרק הזה הוא לא מהעונות הראושנות אלא דווקא מהעונה החמישית. טורק שר ורוקד לצלילי השיר Boston - More then a feeling. זה פרק My Half-Acre. פרק 9 בעונה החמישית. והנה הקטע: http://www.youtube.com/watch?v=tyMz__ES9sc אני מקווה שזה באמת זה ועזרתי לך.
יום טוב

DivineComedy

New member
אני מחזיק בדעה הזאת...

... כבר די הרבה זמן. הסיבה היא שכל הסיפורים בפרק הזה קורעים בטירוף, אין קטע שאני לא צוחק בפרק הזה, זו הסיבה.

Angelus

New member
כגון?

אהבתי את פרק 503, עם היומולדת 30 של ג'יי.די, הפרק עם הבת יענה וסאשה(
), עם מולי .. וזהו.

DivineComedy

New member
11 סיבות

502 - בדיחות אדירות + המסומם עובד על ג'ורדן. 503 504 - JIGGLY BALL שדווקא זה הקטע הכי חלש בפרק 507 - My Way Home - אולי הפרק השני הכי טוב. 509 - My Half Acre הפרק! 512 - My Cabbage עם הסיום הכי טוב של פרק מכל הפרקים. 516 519 - סיפור השרת!! 520 - קוקס!! 521 - קוקס!! 523 - פרק עם בדיחות אדירות כל הפרקים האלה הופכות את העונה הזאת להכי טובה.

Ch3nf3l

New member
סוריי

אני עדיין דובק בדיעה שלי. עונה 4 העונה הכי טובה בסדרה. יש בה מן שילוב של סקראבס מפעם, ביחד עם הומור שנון של פעם + בדיחות מטורפות כמו בעונה 5. הפרקים הכי טובים בעונה 5 לדעתי, בכל זאת.. 503 - אחלה פרק. ממש. הכי קרע אותי הקטע עם התחפושת של הדולפין. 507 - My Way Home אחד הפרקים הגאוניים בסדרה. ואפילו זאק ביים אותו. 509 - אבל רק בגלל הסוף, של ה- Air Band 512 - גמכן, בגלל הסוף אדיר. 517 - אני לא יודע למה, הפרק הזה פשוט קרע אותי מצחוק. זה נראה לי הפרק היחידי בסקראבס שלכל אורכו פשוט בכיתי מצחוק. 519 - כי אני אוהב את הג'ניטור והיה מן Character Development 520 - אההההההההההה הפרק הכי טוב בעונה 5 ואחד הטובים בסדרה. הייתי בהלם בסוף שלו, מהמשחק והאירוע. מעולה.

steelwater

New member
עונה מעולה

הפרקים שאני הכי אוהבת הם My day at the races ו-My way home שהגאונות פשוט נשפכת מהם ואני לא יכולה להפסיק להתלהב מכמה שהם מעולים. זאק בראף ענק. כמובן שאני לא יכולה שלא להזכיר את My lunch ו-My fallen idol. העניין הוא שהם קצת איכזו ויכלו לעשות אותם הרבה יותר טובים, אבל הם גם ככה היו ממש טובים. ג'ון סי נתן את המשחק הכי טוב שלו בסדר בערך ב-My lunch והסצינה האחרונה מעולה מכל הקטע שג'ידי בא לאכול איתו ארחות צהריים בחדר מנוחה. ב-My fallen idol יש את הסוף המעולה, וגם כל הפרק טוב, שג'ידי מדבר עם דר' קוקס ואומר לו דברים ממש יפים ואז בסוף דר' קוקס קורא לו בשם שלו ויש את החיוך הזה של ג'ידי בסוף. כל הקטע הזה קורע לי את הלב כל פעם מחדש. בפעם הראשונה שראיתי את זה לא יכולתי להפסיק לבכות ובכלל כמעט כל פעם שאני רואה את זה אני בוכה. הרבה זמן לא ראיתי את העונה החמישית אז נראה לי שאני אראה אותה בזמן הקרוב שוב ויראה מה אני חושבת עליה. בפעמים הראשונות ממש אהבתי אותה. אחרי זה ראיתי שהיא אולי קצת פחות טובה מעונות קודמות, אבל אני אראה אותה שוב ויחליט מה אני חושבת הפעם חחח.

למעלה