שלום...

88אני88

New member
שלום...

אני לא ממש ידעתי לאן לפנות... אני בת 19... ויש לי חבר ראשון. קצת קשה לי לכתוב, אז אני אנסה לא ללכת יותר מידי סחור סחור - אבל תסלחו לי... הוא ראה שהוא יכול ממש לגרות אותי... והוא ממש רוצה לגרום לי "לגמור"... אבל בלי לשכב - זו סה"כ זוגיות ראשונה שלנו בחיים, אנחנו לא כל-כך הרבה זמן יחד, ואנחנו לא מוכנים לזה... אז... טוב, הוא רוצה עם היד שלו ובנשיקות להביא אותי לאורגזמה... ואני ממש נלחצת... אני לא יודעת למה לצפות... איך אני אדע שזה זה... מה אני אמורה להרגיש... וכנראה בגלל שאני כל-כך מפחדת ונלחצת זה קצת כואב לי ואני מפסיקה אותו... מצד אחד אני רוצה... מצד שני אני מפחדת... ואנחנו גם לא ממש יודעים מה צריך לעשות... אולי תוכלו לספר לי קצת...

88אני88

New member
אמממ

אנחנו כל הזמן מנסים לדבר, לחשוב ביחד... אבל אני מתביישת... בפעם האחרונה הוא הציע שאולי גם אני אגע בו, שאולי כך אוכל לסמוך עליו יותר... זה יכול לעזור? ובבקשה אם מישהי תוכל להסביר לי קצת... מה אמורים להרגיש... איך יודעים... איפה...

PainterJane

New member
הי : )

כמו שאומרת הבדיחה על המרוקאית, קודם כל תרגעי. האורגזמה הנשית היא דבר מורכב, ומעטות הנשים (אני לפחות עוד לא פגשתי כאלה..) שמצליחות לגמור בהתנסויות הראשונות. בעיני חשוב לא "לרוץ" כל הזמן לעבר המטרה הזו, אלא להנות מהמשחק. תרגעי, תני לו לגעת בך. תנסי להנחות בתנועות או במילים איזה מגע יותר נעים ואיזה פחות. תני לו לגלות לאט לאט את הגוף שלך. אם גם הוא חסר נסיון, אני מניחה שגם הוא מרגיש חסר בטחון בנושא... וכמובן שגם להפך. תגעי בו, תגלו יחד מה עושה לכל אחד מכם טוב. מגע הדדי רק יתרום לקרבה ולאינטימיות בינכם. תהנו מההתנסות, תהיו סקרנים לגבי הגוף. לאט לאט זה משתפר..

88אני88

New member
הממ..

אממ למרות שאני ממש ממש נבוכה, אני תמיד מנסה לדבר איתו, להסביר מה אני מרגישה ומה לא... אבל אני בעצמי לא מכירה את הגוף שלי... לא יודעת מה ואיך.. כלומר... מה אמורים לעשות? ומה אמורים להרגיש?

PainterJane

New member
בעיקר זמן.

אני יכולה להביא לך מתוך מילון את ההגדרה לאורגזמה, או לחזור על התיאורים הרגילים. אבל את יכולה למצוא אותם גם לבד, אני מניחה. אני לא יכולה לספר לך איך זה מרגיש, כי אני מעולם עוד לא חוויתי את זה. כמו שאמרתי, זו חוויה קצת מורכבת, אפשר לעשות שאלון בפורום למטרות סטטיסטיקה ותראי מהו מספר הנשים ובאילו גילאים שמצליחות לגמור באופן תדיר, וכמה גומרות מדי פעם, או שזה קרה להן פעם אחת (אם כי במקום כזה, שמגיעות אליו נשים עם איזו מודעות מינית ורצון להתעסק בנושא, אולי יהיו כאן יחסית הרבה שכן גומרות..) אני פעילה מינית משהו כמו ארבע שנים. ואני זוכרת שגם לי בהתחלה היה קשה להגיד מה נעים ומה לא, ואיך להסביר. ועם גבר חסר נסיון זה עוד יותר קשה. לאט לאט זה מסתדר, באמת. תהנו מהאינטימיות, קחו את הזמן שלכם. זה שאת בודקת ומתעסקת זה יופי. את יכולה לעיין בספרים כמו סקס עכשיו, או עונג (שנאמר לי שהוא מוצלח), תמיד מומלץ לנסות לענג את עצמך, לגעת בעצמך ולנסות להכיר את התחושות משני הכיוונים, יותר לעומק (זו שוב הצעה צבועה, כי אני לרב לא מצליחה לענג את עצמי עם האצבעות. הבחור שלי לעומת זאת עושה לי מאוד טוב איתן. לכי תביני.. ) יום מצוין לך.

88אני88

New member
אהה...

גם אני לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי... והוא - כמה שאין לו ניסיון... כשרון טבעי? או שסתם דימיון פרוע? חחח רק לחשוב, הייתי הנשיקה הראשונה שלו, ואיזה רעיונות באים לו לראש O.O המון תודה לך... לא יודעת כמה זה עונה לי מה שאת כותבת, אבל ההתייחסות עוזרת

ToryMaster

New member
בסדר, סבלנות

אנחנו לא נולדים מושלמים עם כל הידע, ביטחון עצמי ומוכנות ללמוד מטעיה זה כל מה שאת צריכה בבואך למיטה, השאר יבוא עם הזמן.

88אני88

New member
שלום שוב

בפעם האחרונה שהיינו יחד השתדלתי להשתחרר והיה הרבה יותר טוב... באמת כשאני לחוצה אני מרגישה מין כאב כזה וכשאני פחות לחוצה אז לא... ולרגע מסויים, ממש רגע קצר, הייתי לי הרגשה ממש מוזרה... אבל ממש נעימה... אני לא יודעת... זה היה באמת חלקיק שנייה... וגם אזרתי אומץ והסכמתי לגעת בו... אני לא יודעת למה אני מפחדת כל-כך ונלחצת... חחח הייתי עם עיניים עצומות גם... אבל אחרי שהרגשתי וראיתי שזה לא כזה נורא הצצתי עליו קצת... אבל הוא לא יודע. עדיין. בהתחלה ממש לא ידעתי מה לעשות איתו... ביקשתי ממנו שידריך אותי... הייתי ממש מגושמת.... חחחח היה ממש מביך ומוזר... במיוחד שהכל נעשה תוך שאני מחביאה את הפנים בכתף שלו... אבל בסוף אני אפילו הגעתי להשגים ^^ הוא עצר אותי פעמיים או שלוש פעמים כדי שלא תהיה גמירה....

88אני88

New member
אממ

בקשר לזה שיכולתי לגעת בו אני מרגישה טוב עם עצמי... אני עדיין לא מבינה למה אני כל-כך מפחדת... ואולי נגעלת? גיליתי שהמגע דווקא נעים... וכששמעתי אותו נושם בכבדות זה עשה כזאת הרגשה של סיפוק... שהצלחתי... אבל היום כשהיינו יחד קצת אני לא ממש הצלחתי לעשות משהו... וכשהוא נגע בי... אני לא יכולה להגיד שממש הרגשתי הנאה... כן, לא כאב לי כמעט, אני סומכת עליו יותר... אבל אין משהו מעבר לידע שהנה הוא נוגע בי. הוא ממש מגרה אותי, ואני עם כל הגוף מרגישה כמה שאני רוצה במגע שלו, ואז זה כאילו לא מספיק... הפעם לא הרגשתי שום דבר מיוחד... בפעם הקודמת יצא הרבה יותר מוצלח... אולי אני מצפה ליותר מידי? הוא גם אומר שכדאי לי לנסות לגעת בעצמי, למצוא איפה אני רגישה, כדי שאוכל להדריך אותו... כי אני יכולה לעצור את עצמי מהר הרבה יותר עם כואב לי או לא נעים לי... להכיר את הגוף שלי... אבל אני לא יודעת... אני סומכת עליו יותר מאשר על עצמי... אני מפחדת עוד יותר לגעת בעצמי... המחשבה מגעילה אותי... אני לא יודעת... אבל כנראה צריך כי אנחנו ממש לא יודעים מה אמורים לעשות... אבל באמת לא יודעים - יצא לנו לשבת ולחשוב ביחד איפה לעזאזל נמצא הדגדגן?!.. ו.. רציתי לשאול... הוא מחדיר טיפה את האצבע שלו... פנימה... קצת... זה לא יכול לפגוע בי, נכון? או בקרום הבתולין?

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד על הנכונות, זה קודם כל. אני מאוד מסכימה איתו, חשוב שתנסי לגעת בעצמך, לראות איפה הכי נעים לך, רק ככה את יכולה ללמוד, לדעתי. להתנסות להתנסות להתנסות, לאט לאט זה ישתפר.

88אני88

New member
תודה

אבל בקשר לחדירת האצבע... אני מוצאת את עצמי משותקת מפחד... באמת, זה לא יכול לפגוע בי?

ToryMaster

New member
מה זה לפגוע

אם יש לו ציפורניים מאוד ארוכות או שהוא בחור מאוד לא עדין, אין סיבה שזה יפגע בך. גם לא במובן של פגיעה בקרום הבתולין, למרות שאני מאוד סקרנית, למה את מתייחסת לפגיעה בקרום הבתולין כפגיעה בך?

88אני88

New member
אממ אני לא יודעת... אני רוצה להשאר

בתולה בינתיים... אני לא חושבת שאני מוכנה לאבד את הבתולין... וכשאני מרגישה שהוא מחדיר טיפה את האצבע זה מלחיץ אותי... למרות שדיברתי איתו והוא הראה לי כמה הוא החדיר (פחות מאורך של טמפון אפילו "-.-), אבל עדיין, אם משהו מלחיץ אותי - אני רוצה לברר עליו ולהפסיק להלחץ. סה"כ זה אמור להיות הנאה וכיף, לא? ועוד דבר... כשניסיתי לגעת בו וזה... הוא אומר שמפריע לו החיכוך, ואני חושבת שגם קצת הכאיב לו אולי... כלומר, צריך להשתמש במשהו כדי להקטין את החיכוך, נכון? (אויש כמה שאני מסמיקה....) אז.. אממ... מה כדאי לקחת שהוא בהישג יד (אני לא מסוגלת ללכת לקנות משהו מיוחד...)? נגיד קרם גוף או משהו זה בסדר?

ToryMaster

New member
אע

אני השתמשתי בשמן מסאז' בזמנו, אבל תשאלי אותו מה הוא חושב, יש לבחורים שונים העדפות שונות.

88אני88

New member
אממ הוא בעצמו לא יודע...

השאלה הייתה אם זה בסדר... כלומר, זה אזור דיי רגיש... קרם גוף לא יכול להזיק, נכון?

למעלה