אני רוצה לעשות דבר כזה, רשימת מילים שאסור להגיד אותם בערוץ שלי ואם אומרים אותה זה נותן קיק אוטומטי רשימת המילים האסורה תהיה בקובץ cfir.txt יש למישהו רעיון ?
הפוקנציה isin בודקת האם המחרוזת נמצאת בתוך טקסט מסויים, לא בתוך קובץ טקסט, למשל G isin GooDay יחזיר ערך אמת, בגלל שהמחרוזת G נמצאת בתוך המחרוזת GooDay ככה שהדוגמא שהבאת לא תעזור לו, והיא אפילו תעיף כל אחד שיגיד mirc, כואב מאוד =]
זה שואל האם cow נמצא בכל חלק בשורה למשל אם יש משפט hi, i have a cows הוא גם יהיה נכון, כי הוא מתייחס לCOW גם אם יש בהתחלה וגם אם יש בסוף עוד תווים (מגדירים לפי הכוכביות)
אתה עושה לולאה על כל המילים בקובץ הטקסט זה נראה כך
on *:TEXT:*:#: { set %i 1 while %i<=$lines(c:/cfir.txt) { if ($read(file.txt,%i) iswm $1- {/kick $chan $nick Don´t say the forbiden words! | halt } else { inc %i } } }
שונא את כל אלה ששמים קצת מחשבה לפני שהם מפרסמים כאן משהו או כשהם כותבים איזה סקריפט. כל המתלהבים האלה שמנסים לייעל את הסקריפטים שמוצעים כאן כדי לשפר אותם ולעזור קצת לאנשים. כל האנשים האלה שמתקנים סקריפטים שלא יפעלו בגלל שמי שכתב אותם שכח סוגריים. אני בטוח שתסכים איתי שאנשים כאלה - צריך לתלות.
זה אמנם עניין פעוט אבל זה תורם איכשהו להבנה של הסקריפט. אין שום בעיה עם הסקריפט שלך. הוא לא עובד כי הסוגריים לא סגורות אבל זה שטויות וזה כבר לא הנקודה כאן. הסקריפטר סתם נעלב כי אני הערתי לו בקשר לסקריפט שלו שלגמרי לא פעל.