שלום

כפירי

New member
שלום

אני רוצה לעשות דבר כזה, רשימת מילים שאסור להגיד אותם בערוץ שלי ואם אומרים אותה זה נותן קיק אוטומטי רשימת המילים האסורה תהיה בקובץ cfir.txt יש למישהו רעיון ?

zzzzzruvbavek

New member
לא מסובך מדי

תעשה ארוע on Text ותשים בו לולאה שעוברת על המילים בקובץ ובודקת אם הם מופיעים במשפט.

Mr Boggy Man

New member
isin

אני חושב (לא בדקתי...) שאתה יכול לבדוק את זה עם פקודת isin כלומר
on *:TEXT:*:#MyChannel: { if ($1 isin C:\Mirc\Word\Bla.txt) { /msg $nick Stop Fuck my channel :) /kick #MyChannel $nick :) }​
אני לא זוכר, את הפקודה של הקיק אבל אתה בטח יודע כבר...

Rul3R

New member
לא יעבוד

הפוקנציה isin בודקת האם המחרוזת נמצאת בתוך טקסט מסויים, לא בתוך קובץ טקסט, למשל G isin GooDay יחזיר ערך אמת, בגלל שהמחרוזת G נמצאת בתוך המחרוזת GooDay ככה שהדוגמא שהבאת לא תעזור לו, והיא אפילו תעיף כל אחד שיגיד mirc, כואב מאוד =]

rodney

New member
מה גם שזה יבדוק רק את $1

ואם הבן אדם כתב את המילה האסורה רק ב$6?

havlaz

New member
לכן משתמשים ב...

מכניסים לקובץ למשל *cow* ואז הבדיקה היא
if ($read(file.txt,%i) iswm $1-​
זה שואל האם cow נמצא בכל חלק בשורה למשל אם יש משפט hi, i have a cows הוא גם יהיה נכון, כי הוא מתייחס לCOW גם אם יש בהתחלה וגם אם יש בסוף עוד תווים (מגדירים לפי הכוכביות)

rodney

New member
בבקשה

אתה עושה לולאה על כל המילים בקובץ הטקסט זה נראה כך
on *:TEXT:*:#: { set %i 1 while %i<=$lines(c:/cfir.txt) { if ($read(file.txt,%i) iswm $1- {/kick $chan $nick Don´t say the forbiden words! | halt } else { inc %i } } }​
זה צריך לעבוד

zzzzzruvbavek

New member
הוא אמר שהוא רוצה רק בערוץ שלו

אז למה
On *:Text:*:#: ?​
אם כבר אז תוסיף שמה
if ($me isop #)​

zzzzzruvbavek

New member
ודרך אגב

if ($read(file.txt,%i) iswm $1- {/kick $chan $nick Don´t say the forbiden words! | halt }​
שכחת לסגור את הסוגריים כאן.

rodney

New member
אני נתתי לו את הבסיס שיפתח את זה

וגם אין לי שמץ של מושג מה הערוץ שלו וזה נראה לי די ברור

zzzzzruvbavek

New member
אני רק אומר שלכתוב את זה בצורה של

on *:text:*:#MyChannel:​
היה קצת יותר ברור

zzzzzruvbavek

New member
כן המתלהבים האלה

שונא את כל אלה ששמים קצת מחשבה לפני שהם מפרסמים כאן משהו או כשהם כותבים איזה סקריפט. כל המתלהבים האלה שמנסים לייעל את הסקריפטים שמוצעים כאן כדי לשפר אותם ולעזור קצת לאנשים. כל האנשים האלה שמתקנים סקריפטים שלא יפעלו בגלל שמי שכתב אותם שכח סוגריים. אני בטוח שתסכים איתי שאנשים כאלה - צריך לתלות.

rodney

New member
אבל בכל זאת לא חובה אחרי כל הודעה

לתת איזו הערה מילא עם הסקריפט לא עובד אבל כשזה עניין פעוט כל כך .......

zzzzzruvbavek

New member
זה כבר לא קשור

זה אמנם עניין פעוט אבל זה תורם איכשהו להבנה של הסקריפט. אין שום בעיה עם הסקריפט שלך. הוא לא עובד כי הסוגריים לא סגורות אבל זה שטויות וזה כבר לא הנקודה כאן. הסקריפטר סתם נעלב כי אני הערתי לו בקשר לסקריפט שלו שלגמרי לא פעל.

כפירי

New member
Rodney

משום מה זה לא פועל לי...

למעלה