שלום,

• פותח הנושא farni
  • פורסם בתאריך

farni

New member
שלום,

אני עושה עבודה על שיר של עברי-להבין את המים אני צריכה לדעת מה המסר שעומד מאחורי השיר... כלומר על מה השיר שלו מדבר.. למה הוא כתב אותו.. ושאלה שאותי מבלבלת טיפה.. באיזה סגנון של מוזיקה עברי נמצא.? לדעתי זה בין רוק לפופ אני פשוט צריכה לכתוב הקדמה עליו ועל סגנון המוזיקה שהוא מייצג... תודה מראש,

מישהו../images/Emo163.gifתשובה../images/Emo27.gif

בקשר ל"הבין את המים", אנחנו לא ממש יודעים להמ דווקא עברי התכוון שהוא כתב את השיר, אבל כל אחד יכול לפרש את השיר איך שהוא רוצה, והינה תראי פה אולי זה יעזור לך. ולפי מה שאני חשובת, עבר עונה על ההגדרה המדויקת של רוק שיראלי-רוק רך, למרות, שיש שירים שהם בסגנון פופ, למשל "בתי קפה", אבל כעיקרון הוא רוק ישראלי, רוק רך. מקווה שעזרתי. |בצלחה|

booba 1

New member
../images/Emo207.gif

חשבתי על זה וזה טיפה אידיוטי השאלה אז אני מצטערת מראש אבל אני וחברה שלי התווכחנו מה יותר עדיף: יותר טוב כלום מכמעט או כמעט מכלום? אני אשמח אם תשתפו אותי בדעתכם

ואו, זה עמוק../images/Emo6.gif

אני חושבת שיותר טוב כלום מכמעט. כי שמגיע לך הכמעט הזה ובסוף זה כלום, זאת אכזבה כל כך גדולה.

בת 1986

New member
לדעתי-

עדיף כלום מכמעט... מה זה שווה שיש לך רק כמעט ממה שאת רוצה ולא את הכל.?? אז עדיף כבר כלום...

אני מעדיפה כלום.

תמיד כשדברים כמעט קורים, אני מאוכזבת מעצמי שלא סיימתי אותם עד הסוף, ושלא יצא מזה בסוף כלום בעצם, כי זה רק 'כמעט'. ומבחינתי, כמעט זה כלום. גם יש לי לפעמים את הקטע הזה שאני חייבת שלמות בדברים שאני עושה/מארגנת/מכינה, אז במידה ויוצא לי כמעט, אני מעדיפה כבר שכל הרעיון יבוטל. אבל זה לא שזה "נכון" ו"לא נכון". אדם אחר יבוא ויגיד שהוא מעדיף כמעט, וזה לא שזו תהיה טעות, כל אחד מעדיף אחרת. סלחו לי, זה השעמום
.

למעלה