דלת?
N nemo the great New member 23/1/07 #47 לאא ../images/Emo19.gif התכוונתי שאתם מתחילות לרשום שטויות.. וזה מזכיר לי שאני וטל רשמנו בכוונה הרבה כדי שזה ייתדרדר עד שזה מזה מתכווץ חיח..
לאא ../images/Emo19.gif התכוונתי שאתם מתחילות לרשום שטויות.. וזה מזכיר לי שאני וטל רשמנו בכוונה הרבה כדי שזה ייתדרדר עד שזה מזה מתכווץ חיח..
T The Young Amyrlin New member 22/1/07 #22 שלום ../images/Emo24.gif אני ורד אתה מפורום מטאליקה, נכון? השתלבות נעימה
ס סרח האשכנזי New member 22/1/07 #24 ברוך הבא למעונינו הקט! יאללה תקרא לקרני ואז חבורת הסטרייטים ישתלטו על הפורום מוחעחעחע
D dark dumb New member 23/1/07 #45 ברוך הבא! ../images/Emo85.gif קצת באיחור... אני קטיה,16,עפולה וגם'ני מתה על מוזיקה כבדה חחח
M Met al Metallica New member 23/1/07 #46 אני ממש מתרגש... תודה, פשוט תודה לכולם!! על הברוך הבא שעשיתם לי.. אני ממש מזיל דמעה !!! אני מת על מטאליקה... חח
אני ממש מתרגש... תודה, פשוט תודה לכולם!! על הברוך הבא שעשיתם לי.. אני ממש מזיל דמעה !!! אני מת על מטאליקה... חח
D dark dumb New member 23/1/07 #48 חחח ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif את זה שאתה מת על מטאליקה אפשר להבין מהכינוי שלך... חחח אני אוהבת גם שירים של מטאליקה, אבל אני יותר בקטע של אבות המטאל, בלאק סאבאת', אוזי, כאלה...
חחח ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif את זה שאתה מת על מטאליקה אפשר להבין מהכינוי שלך... חחח אני אוהבת גם שירים של מטאליקה, אבל אני יותר בקטע של אבות המטאל, בלאק סאבאת', אוזי, כאלה...