שלום

GorilaZ

New member
שלום

אני חבר בסניף אבן יהודה טוב לא באמת כי אין סניף כזה כפי שקראתי פה והייתי בפורום ישן זה באמת פורום די עזוב אבל אפשר להקים אותו לתחייה והוא יכול להיות מעניין מאוד אז אם יש פה מדריכים או לא יודע מה שמכירים אנשים תגידו להם להכנס והפורום יחייה ד"א עמיצור שולטים סתם שתדעו.... פסח כשר ושמח -GorillaZ-

s u g e r

New member
מה, אין סניף באבן יהודה?

לפי מיטב זכרוני היה פעם. אולי הוא נסגר????? למה? אין מספיק פוטנציאל של מדריכים? של חניכים? מה הבעיה?

LordNor

New member
אממ..

הפורום הזה נפתח אחרי שהפורום הקודם היה חסר פעילות והמנהלת לא באה כלל לפורום ולא הודיעה על פרישתה, תפוז החליטו לסגור את הפורום ואני לקחתי יוזמה ולפתוח את הפורום מחדש ולחדש את הפעילות. לפי ההודעות שיש כאן, אפשר לראות שיש בנינו כאלה שהם מדריכים וחניכים. ולדעתי יש מספיק פוטנציאל של מדריכים וחניכים. כמנהל הפורום, אני מוחק הודעות שאין להם עניין או שאין להן קשר לפורום. וגם אני משרשר בשבליכם את ההודעות כדי שהכל יהיה מסודר ושלא יחשבו שזה פורום של "היי, אני משבט זה וזה.." כמו שחלקכם ציינו. כל הפרטים על הפורום והשאיפות שלו והפוטנציאל.. רשומים ב"הודעת המנהל" ואשמח אם כל אחד ואחד ייקרא את הודעת המנהל.. תראו, זה לא עבודה קלה לנהל את הפורום הזה. ובגלל זה אני מחפש בעיקר שותפה לניהול הפורום ולא שותף! לדעתי, עדיף שבן ובת ינהלו פורום, כל צד יביע את הדעה שלו. לבנתיים, יש מועמדת אחת לניהול ביחד איתי. תמישכו לבוא לפורום ולעזור ולהרים את הפוטנציאל...

coolit

New member
הממ..../images/Emo102.gif

אתה יכול להוסיף לוחות, אבי או איך שלא קוראים לך (
).. אני מקווה שעכשיו הפורום יקום לתחיה, לא כמו בפעם הקודמת, חודשים הוא שכב בלי הודעה חדשה אחת לרפואה.. ברית.

למעלה