שלום!!!

שלום!!!

חיפשתי פורום בתפוז שאני יכולה להכנס אליו... לא ממש מצאתי אבל אז נתקע לי מול העיניים "בני עקיבא". נכנסתי וראיתי שכל העמוד הראשון עוסק בשידוכים... לא ממש מה שציפיתי... בכל אופן, אפשר להגיד שאני חדשה בפורום הזה, אבל אי אפשר להגיד שאני חדשה בבני עקיבא... מה שמוזר לי זה שאמורים בפורום על בני עקיא, לדבר על, אממ..., למשל- "בני עקיבא"!!? אז מה הקשר לשידוכים??? (נ.ב. אל תשימו לב לכינוי שלי... הוא קשור למשהו אחר...)

ברוכהבאה ../images/Emo70.gif

תהני המונים
רק תזהרי.. הפורום ממכר
אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה
.. ולעבודה
אגב.. נוית מנהריה.
נצח שליטה
ספרי קצת על עצמך..
ובקשדר לשידוכים-זה מה שנקרא "הוצא מהקשרו", רק שהפורום הזה די מצליח בעניינים האלו..
אבל זה לא אמור להרתיע אף אחד, אנחנו לא נושכים.

ברוכהבאה!../images/Emo9.gif

באיזה שבט את? (ואני לא שואלת בגלל שידוכים..חח... חוצמזה שאני בת!)

אמ...

זה לא ממש הגיל לשידוכים... תגידי, מה הפילים עושים פה? (דרך ערמומית ביותר להעביר את המסר בלי לכתוב פרטים)

אני רק אספר...

שאני בשבט הכי שווה שנמצא בסניף הכי מעולה שקיים ביישוב הכי מצויין שנמצא באזור הכי יפה שנמצא בארץ הכי מובטחת... בטח עכשיו הבנתם!! סתאאאאאאאם... אני לא רוצה להעליב, אבל אני לא כותבת יותר פרטים עליי באינטרנט יותר ממה שצריך... (פעם כתבתי את המספר טלפון של הבית באיזה אתר של עמותה והם התקשרו לבית שלי ואבא שלי ענה לטלפון...) טוב נו, הנה האתר של הסניף: www.babr.tipo.co.il !!! ואני בהחלט לא שוכחת לקבוע עיתים לתורה ולעבודה, בעיקר אם עבודה כוללת לימודים...

את האמת...

בס"ד גם אני שואל את עצמי מה הולך פה בשבועות האחרונים, בהחלט נהיה פה משרד שידוכים או לפחות בשאיפה להיות כנראה... על כל מקרה עד שהכל פה יחזור להיות במצב שפוי... ברוכה הבאה מקווים שתהני... את מוזמנת להציג את עצמך ולתת קצת יותר פרטים...

isilme

New member
../images/Emo205.gif

שלום שלום. אני הדר ואני קטנה (סתם, אני לא.) הקטע עם השידוכים זה סתם היה בצחוק. בד"כ הדיונים המתנהלים פה הם עמוקים מאוד מאוד. *אהמ-אהמ* וגם אני מחוננת...
ד,א- איך קוראים לך ומאיפה את?

למעלה