שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neta20B

New member
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה ככה עוברים דירה ולא מספרים?!?! מיליון שנה לא הייתי כאן, מה שלומכן בננות???? אני כבר כמעט חודשיים מטיילת, כרגע בלה פז, בוליביה. אני עושה כיף חיים, למרות שפה בבוליביה האנשים די מטומטמים ויש הרבה עצבים לפעמים... אני מניחה שאתן בעיצומה של העונה השניה? וואו אין לי מושג איך אני אשלים את כל מה שהפסדתי....התחילו כבר השידורים בלילה? וזהו, ספרו לי מה חדש מה קורה, אני רואה שישנונה וזרובבלה כבר לא מנהלות? שנטיפי שיהיה במזל'ט :) אוהבת ומתגעגעת נטע

פיפיטה

New member
הלוווווווווו נטע 20

מה שלומך ? התגעגנו אלייך עברנו דירה כי המשפחת גדלה ולא היה מקום בקומונה. ישנונה וזרובבלה עסוקות מאד מאד לכם שנטיפי המקסימה מנהלת את הפורום וגם ישנונה פעילה תומכת ונמצאת פה תמיד. מקווה שתמשיכי להנות וכשתחזרי תראי לנו תמונות.

היי נטע,מה שלומך מתוקה?

שאלת מה קורה אז אני עונה לך
יש לנו פורום חדש,במקום הקומונה ז"ל. הסדרה הצליחה לרתק כל כך הרבה אנשים,שתפוז הקימו פורום,כדי שיהיה מקום לכולם
יש שידורים חוזרים באחת וחצי בלילה.(הכוונה לשידור חוזר של אותו הפרק מארבע ואבעים של אותו היום). סמיילי מקליטה במרץ כל הזמן. יש לנו נטע חדשה . השידור החוזר של העונה הראשונה עדיין לא התחיל ומחכים לך. שיהיה לך טיול נהדר ותבלי גם בשבילנו!

t a m i 2 5

New member
אני מקווה בשבילך שאין פה מישהו מ

מבוליביה
ברוכה השבה.... לא הפסדת הרבה אולי תחזרי בזמן לעונה השלישית העונה השניה גם ככה על הפנים. תהני

s m i l e 2 4

New member
נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

התגעגענו!!!!! איזה כיף שכתבת לנו!! הפרקים האחרונים של העונה הראשונה עדיין(אני מקווה) מחכים לך בקלטת וידיאו שתחזרי... חוץ מזה זרובי נעלמה לנו ועקבותיה נעלמו והמשטרה שוקלת להכריז עליה כנעדרת..אולי את יודעת לאן היא נעלמה.. זה מוזר!! התגעגענו!! תכתבי יותר, וכמו שתמי 25(היא גדלה בשנה) אמרה לא הפסדת כלום בעונה השניה, לא ראיתי שבועיים את הסידרה והפרקים מחכים לי שאני אמצא את הזמן.. מה עם פקונדו? נטליה? פגשת מישהו?
מתי את חוזרת???

נטעעעעעע../images/Emo24.gif

ברוכה השווה. תודה רבה מקווה שתהני גם בפורום שהוא רחב יותר ומשעשע. באהבה אושרת

Neta20B

New member
תודה רבה לכולן!!!

גם אני התגעגעתי.....אבל פשוט כשאני באינטרנט זה או שאני מעלה תמונות, או מדברת עם המשפחה אז לא יוצא לי כל כך להיכנס... אבל אני אשתדל להיכנס קצת יותר. ולא, לא פגשתי אף אחד. כי עד שמצאתי את הכתובת של האולפנים כבר עזבנו את בואנוס איירס...אבל אני חוזרת לשם בסוף הטיול כדי לטוס משם הביתה אז אולי אז יצא לי :) בסוף אני חוזרת בסוף מרץ, אני מאריכה בחודש בערך את הטיול... היום אגב יש לי בדיוק חודשיים לטיול, וזה ממש מוזר שאני כבר כל כך הרבה זמן מחוץ לבית.... אולי אני אחשוף את עצמי ואתן לכן לינק לתמונות שלי מהטיול...נראה :) זהו בינתיים, תודה רבה על הפרקים, כשאני אחזור לראות אותם. כנראה זה כבר באמת יהיה סוף הטיול... אוהבת המון המון נטע

למעלה