שלום:) מישהו יודע אולי אם אפשר לקנות את הספר Book Of Shadows בארץ ?
S simple serenity New member 13/1/07 #1 שלום מישהו יודע אולי אם אפשר לקנות את הספר Book Of Shadows בארץ ?
מ מכושפת15 New member 13/1/07 #2 בסטימצקי אפשר להזמין ותוך שבועיים בערך זה מגיע.. ככה אני לפחות עשיתי..
מ מכושפת15 New member 14/1/07 #4 לא קניתי את הספר הספציפי הזה אבל אם אני לא טועה, המחירים נעים בין 20-60
E Elsewhere New member 14/1/07 #5 הספר שלהן, כאילו? אי אפשר? מישהו צריך להוציא את זה, כרוך כמו שלהן והכל. לא המקורי, אבל עותק. יעשו על זה מיליונים.
הספר שלהן, כאילו? אי אפשר? מישהו צריך להוציא את זה, כרוך כמו שלהן והכל. לא המקורי, אבל עותק. יעשו על זה מיליונים.
A A CharmedOne New member 15/1/07 #8 לא נראה לי שהוא התכוון ל-BOS יש ספר שנקרא באותו שם ומספר את תולדות המכושפות וההיסטוריה של משפחת האליוול.
לא נראה לי שהוא התכוון ל-BOS יש ספר שנקרא באותו שם ומספר את תולדות המכושפות וההיסטוריה של משפחת האליוול.
Y yoad123 New member 16/1/07 #9 הוא לא התכוון לספר הזה... כמו שדין אמר הוא התכוון לספר אחר. חוץ מזה- שהוציאו עותקים של הספר שיש על הסט, עם כל השדים, היצורים, הלחשים ושאר הדברים שנוספו אליו במהלך הסדרה, והמחיר? המון המון כסף...! פעם נתתי פה קישור לעמוד המכירה של הספר... יש ב eBay ובעוד כמה אתרים נראה לי...
הוא לא התכוון לספר הזה... כמו שדין אמר הוא התכוון לספר אחר. חוץ מזה- שהוציאו עותקים של הספר שיש על הסט, עם כל השדים, היצורים, הלחשים ושאר הדברים שנוספו אליו במהלך הסדרה, והמחיר? המון המון כסף...! פעם נתתי פה קישור לעמוד המכירה של הספר... יש ב eBay ובעוד כמה אתרים נראה לי...