שלום

beniNC

New member
שלום

צריך יעוץ קוראים לי בני אני בן 19, סיימתי השנה יב יש לי גימגום קל טיפה.. אני רוצה ללמוד משפטים האים אוכל להיות עורך דין? אני לא ממש רוצה לייצג אנשים בביה"מ וכל זה אני רוצה תחום מסחרי האם בנדאם שיש לו גמגום יכול להיות עורך דין? תודה!

שמחה99

New member
בני

אתה כותבת שיש לך גמגום קל. בעיקרון, אם יש לך ביטחון, או לפחות רצון לפתח את הביטחון שלך בעצמך (ולפי המשאלה שלך - נשמע שבורכת בו
) אין שום בעיה שתלמד מה שאתה מתחבר אליו. וכמו שאתה יודע, גם מגמגם לא כ"כ קל יכול להיות עו"ד מצליח
(עיין ערך עו"ד רונאל פישר). עלה והצלח, נשמח אם תשתף אותנו בהחלטתך הסופית, וסם ככה אם תשאר
יום מצוין

shuky63

New member
יש שני מקצועות שמיועדים למגמגמים

עורך דין ושחקן.שחקן על הבמה ועורך דין בבית משפט משחקים למעשה דמות שהיא לא הם ולכן גם הדיבור שלהם שונה מדיבורם הרגיל וכשמשנים את צורת הדיבור בדרך כלל לא מגמגמים. אני לא אומר את זה סתם.יצא לי לראות עורכי דין בבתי משפט כשהפעלתי שם ציוד טכני ולא היה שום קשר ברוב המקרים בצורת דיבורם בדיון עצמו לזו שלפני ואחרי הדיון.עורך דין יכול לדבר כשהוא מטעים מילה מילה בקצב חדגוני ומקיש עם העט על השולחן בכל מילה וזה רק יתן ערך מוסף לדבריו. אם אתה לא רוצה להופיע בבתי משפט אז בכלל אין לך בעיה אבל למה לותר על הכף והכסף הגדול?

tvbox

New member
עריכת דין מיועדת למגמגמים?

ד"א זה אני מלמלה בניNC

shuky63

New member
התכוונתי מיועדת במובן שאפשר לדבר

בצורה שונה מהרגיל בלי שזה ישמע "לא נורמלי) אני זוכר ספור של עורך דין צעיר בראשית דרכו שבא פעם למפגשי אמב"י.הוא סיפר שבאחד ההופעות הראשונות שלו בבית המשפט הוא השתדל לדבר מאד לאט ובקצב אחיד כדי לא לגמגם.הוא באמת לא גמגם ובנוסף לזה, זה הוציא את העורך דין השני מהריכוז וכך עזר לאותו עורך דין צעיר במשפט.

r o n i t 19

New member
אל תוותר

אני וויתרתי על דברים שרציתי ללמוד רק בגלל הגמגום..אבל לי אין גמגום קל.. אם אתה בטוח בעצמך ונשמע ככה שכן אז אל תוותר בחיים על שום דבר בגלל שאתה מגמגמם.. תלך ללמוד משפטים!!

הגמגום לא יפריע כל עוד לא...

הגמגום לא יפריע לך כל עוד לא תבחר לראות בו גורם מפריע. כשאתה תפסיק לראות את הגמגום כמגבלה תראה שגם אחרים לא מתייחסים אליו כמגבלה. יש עורכי דין עיוורים, נכים, על כיסאות גלגלים וכולם מתפקדים מצוין. אתה גם תוכל לתפקד מצוין! בהצלחה
לב.

tvbox

New member
הערה

זה אני בניNC ככה לפעמים מקרים נדירות אבל נראה לי בזמן האחרון זה חוזר על עצמו קצת אני חוזר קצת על אות כמה פעמים עד שאני משלים את המילה... לא יודע איך זה בא לא היה לי את זה מעולם... למשל פרח אז פ פ פ רח הבנתם את הרעיון?

למעלה