שלום

ren dong

New member
שלום

מקווה שזה הפורום הנכון... יש סידרה כזאת של קומיקס (נראה לי, או משהו בסגנון) עם בן ובת... יש ציור שהוא הכי מפורסם נדמה לי שהם עומדים אחד על השני ערומים עם הכיתוב: " טוב אנחנו ערומים, אנחנו אחד על השני מה עכשיו?" (זה היה בתרגום קלוקל שלי לעברית) למישהו יש מושג על מה אני מדברת ויכול לתת לי קישורים לתמונות מהסוג או אפילו רק את השם אם יש להם... תודה מראש

mulon1984

New member
זה לא קומיקס

אני יודע על מה אתה מדבר, אבל מדובר רק בציור חד פעמי שנוצר אך ורק על מנת שיוכלו להדפיס אותו על חולצות. יכול להיות שלאחר מכן הוא גם הסתובב באינטרנט בתוספת של הכיתוב "חחחחחחחח ענק!!!", אבל זה מעולם לא היה קומיקס.

ren dong

New member
אוקי...

אבל הדמויות עצמן לא לקוחות מאיפשהו? או שהם פשוט דומות לדמויות מסדרה כזאת על אהבה..."אהבה היא כמו..." ואז יש ציור שלהם... (נזכרתי בזה תוך כדי כתיבת ההודעה) אז גם אם זה לא קומיקס אני אשמח לקישורים או שתשלחו אותי לפורום הנכון... ואני בת...

mulon1984

New member
זה לא קומיקס

והדמויות לא לקוחות משום מקום. הצייר, שאין לי מושג מי הסוטה הזה, היה צריך לעשות ציור בהתאם לכיתוב וזה מה שהוא צייר. זה לא לקוח משום מקום. אין קומיקסים על ילדים קטנים ועירומים (לא עד כמה שידוע לי בכל מקרה). להפנות אותך לפורום המתאים? נסי בפורום זיהוי חולצות (לחצי כאן) או בפורום שאלות לא-קשורות-לכלום (לחצי כאן).

ren dong

New member
לא משנה...

מצאתי את מה שחיפשתי ונדמה לי שזה אותם ילדים...

uriba

New member
love is...

המקור הוא סדרת הקריקטורות משנות ה-60. http://en.wikipedia.org/wiki/Love_Is... הפרודיה מתייחסת לעובדה שהדמויות במקור נעדרות אברי מין. (זה מעולם לא עצר את ברבי, מופקרת קטנה שכמותה)

אני חושב שאני יודע על מה את מדברת

הילד עומד על הראש של הילדה ואומר משהו בסגנון: "טוב, אני עלייך עכשיו. עכשיו אנחנו כמו אבא ואמא?" והילדה עונה לו: "לא יודעת, אבל באמת התחלתי לקבל כאב ראש"

למעלה