שלום

grace00

New member
שלום

אתמול ניסיתי לעשות WILD הייתי מאוד מאוד מאוד עייפה, ושכבתי בשקט בחושך בנוח... והתחלתי לספור 1 אני חולמת... 2 אני חולמת הגעתי קרוב ל1000 וכל מה שהרגשתי היה אולי מדי פעם זרמים נעימים וטיפה סיבובים אבל לא יותר מזה הייתי צריכה להמשיך? איך בעצם אני ארדם בכלל אם אני עסוקה בספירה?

grace00

New member
אני

מנהלת יומן חלומות קבוע כבר המון זמן זוכרת בפירוט חלומות מכל לילה היו לי בחיי שני חלומות צלולים והם קרו בעזרת MILD לא במודע... במקרה באמצע חלום קרה לי משהו מחלום שחלמתי בעבר והבנתי את זה. אבל קשה לי מאוד לבצע בדיקות מציאות במציאות כי זה נראה לי מובן מאליו שאני לא חולמת ואני מרגישה כאילו אני לא באמת מתכוונת לבדיקת מציאות ואז זה לא שווה הרבה (?) אני מרגישה שאם אני עושה בדיקת מציאות במציאות - אז זה סתם מזוייף ... מקווה שמישהו מבין. מאוד רוצה לחלום עוד חלומות צלולים... מה אתם מציעים? באיזו דרך להשתמש ולהתמיד?

TFlash

New member
הממממ

תמשיכי עם היומן חלוןמות. ולא צריך להיות קשה לך לבצע בדיקות מציאות תמיד תהיי פרנואידית לגבי כל פרט, אל תעשי שתיי בדיקות מציאות שאת למשל ליד המחשב, כ יכנראה שלא תמצאי את עצמך חולמת (למרות שהכל יכול להיות) תעשי בדיקת מציאות כל פעם שאת נכנסת למקום חדש, כל פעם שאת רואה משהו לא רגיל או מוזר וכל פעם שאת פוגשת בנאדם חדש.

isar2

New member
לי זה נראה ההיפך

התחלתי לעשות בדיקות מציאות לפני חודש. פתאום המציאות נראית יותר דומה לחלום. אפילו שהבדיקות מציאות מוכיחות את ההיפך.

silverhawk

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

ראשית, לא מומלץ לנסות WILD ישר לאחר שאת הולכת לישון. מומלץ שתשני קודם מספר שעות, ורק לאחר מכן תנסי. נשמח לשמוע עדכונים.
לשאלתך השניה, גם אם את חושבת שבחלום בכל מקרה תדעי שאת חולמת, אני יכול להבטיח לך שברובם המוחלק של המקרים זה לא כך. מומלץ שתקפידי על ביצוע של בדיקות מציאות כפי שצריך - את תראי שזה ישתלם בהמשך.
וברוכה הבאה לפורום!

grace00

New member
היי תודה

אני לא כל כך חדשה כאן הייתי כותבת פה מדי פעם בכינוי 'דיאטה' אם זה אומר משהו למישהו אבל טוב לחזור באמת טוב :) שיהיה המשך שבוע מקסים לכולם.

grace00

New member
ואיי.... הייתי כל כך קרובה

אני בד"כ ישנה המון, בעיקר ביום. וכל יום וכל לילה יוצאים המון מצבים שאני עונה לטלפון מתוך שינה. היום ישנתי ובחלום הרגשתי רטט אז 'הוצאתי' את הפלאפון מהכיס והבנתי שיש לי הודעה ניסיתי להדליק את האור במסך החיצוני כדי לראות ממי ההודעה - ולא הצלחתי! ניסיתי ממש חזק והרבה והאור לא נדלק. ולא הבנתי למה. אז פתחתי את הפומית וראיתי את ההודעה אבל היא היתה ממש מוזרה בהתחלה היה כתוב שהיא ממישהי מסוימת ואז זה עבר להיות ממישהי אחרת ומה שהיה כתוב בה היה מבולגן ומוזר. אחרי חצי דקה באמת היתה לי הודעה בטלפון והבנתי שחלמתי ושהעניין שלא הצלחתי להדליק את האור בטלפון היה בעצם בגלל שזה היה חלום! וכל כך התבאסתי שלא שמתי לב לזה למרות שכן שמתי לב למוזרות הזאת! אז החלטתי שכל פעם שאני מתעסקת בטלפון אני עושה בדיקת מציאות, מעכשיו... ויש לי הרגשה שזה יעבוד - אני מאוד מקווה!

Bluescale

New member
מדפדף במודעות

ושם לבל טעות נפוצה :) WILD אפשר לעשות גם לפני השינה הראשונה אבל כדי לקבל את החצלול הארוך והטוב והצלול ביותר תעשו את ה WILD שלכם לאחר שינה. :)

למעלה