שלום,

שלום,

וואלה לא יודע אם זה הפורום המתאים לזה. ואני גם לא יודע למה אני כותב את זה אבל בכל זאת אולי להוציא את זה מהלב יעזור קצת... אני בקרוב בן 21 ואף פעם לא הייתה לי חברה. היו ידידות אבל גם זה בקושי. כל פעם שאני מכיר מישהי אני מתבייש ממנה... ועד שאני מכיר מישהי שאני נפתח אליה והכל טוב ויפה משהו כבר משיג אותי. התיאשתי! נכון,תגידו אתה צעיר יש לפניך עוד את כל החיים זה חיים זה ? זהו,הוצאתי
תודה

tutit1005

New member
שמעון ערב טוב

מי שמתבייש .... מ ת י י ב ש .... תפוס יוזמה צא לבלות תכיר בחורות תדבר תצחק תיזום תשתחרר תאמין לי בפעם הראשונה הכל נראה לא ברור ומבולבל אבל..אח"כ הכלללללללללל זורםםםםםםםם בהצלחההה רבההה תותית.

שמעון יקר

ביישנות זו בעיה ובטח לא קל להשתחרר מזה לביישונות במידה הנכונה יש חן מיוחד, אל תוותר על זה. אבל תשתד לא לעבור את הגבול. גם אם תקבל "לא" כתשובה, האי שאלה היא כאילו לא. תלמד לבקש, תלמד להגיד את שאתה רוצה. תמצא לפעמים שכייף לחזר לא פחות מההענות. בהצלחה.

שמעון ביישני../images/Emo13.gif

זו דרך החיים שלנו, החיים הם בית ספר, אתה יום יום לומד משהו חדש, ויחד עם זה גם להכיר, להתאהב, להיפרד, להתאכזב, להתמודד ושוב להתאהב וכך הלאה. תאמין לי שהיא נמצאת אי שם מחכה לך, אולי זה לא הרגע המתאים כי עליך עדיין לעבור עוד כמה שלבים בחייך, אבל כשזה יגיע זה יגיע. ותאמין לי אין כמו אהבה. אבל כבר ענית לעצמך בכלליות, כל החיים עוד לפניך, נכון שאומרים לך את זה הרבה, אבל זו המציאות.

למעלה