שלום

שלום

לפני כחודש הייתי במכון כושר (הלכתי לעשות אירובי) ואיחרתי בכמה דקות אז המדריכה שלחה אותי לעשות חימום על ההליכון. כשבאתי לעלות עליו נפלתי ונפצעתי. בהתחלה חשבנו (אני והמשפחה) שזאת רק פגיעה ביד והלכנו לקופת חולים בכוונה לעשות צילום ביד כדי לבדוק אם יש שבר. מקופת חולים שלחו אותנו לבית חולים בגלל פגיעה בכיליה! אחרי שבועיים בבית חולים ועוד שבוע בבית של מנוחה חזרתי כשאסור לי להתאמן באירובי, בשיעורי ספורט, לרוץ או להתאמץ חצי שנה. כל זה ואני עוד לא בת 14 ככה שבכלל המדריכים היו צריכים לאסור עלי להתאמן במכון. השאלה שלי היא- איזה פיצוי מגיע לי ?

okok4

New member
אני לא דוקטור, אבל לא נראה לי

שמנפילה על היד עלולה להיפגע הכלייה. ואת אומרת שהלכת לשיעור אירובי, אירובי מותר לעשות גם בגיל צעיר. אל תעלבי, אבל מכון הכושר לא צריך לפצות אותך על כלייה פגועה.

טרחת להבדק לפני תחילת האימונים?

אישור רפואי הוא הכרח, מה גם שאם אכן אפשר לקשר את הבעיה שנוצרה לנפילה שלך, את צריכה לשאול עורך דין את השאלה ולא את פורום חדרי כושר.

חוק הספורט

אני מצטרף להמלצה של עינת שכדי שתפני לעורך דין הנקודה המכעיסה בכל הנושא הוא שאסור היה להכניס אותך לחדר כושר בכלל, חוק הספורט אוסר על כניסת מתאמנים לפני שמלאו להם 14 שנה !!!

המכונים יעשו הכל בשביל עוד מנוי

גם להפר את החוק על חשבון בריאותם של המתאמנים לצערי.

אלי ו.

New member
המכון עבר על החוק אבל

אנחנו מסכימים שמדובר בחוק טיפשי, ולא בגלל שקיבלו מתאמנת צעירה קרתה התאונה. אין לי ספק שעו"ד טוב יעשה מטעמים מהסיפור, אבל ביננו, התאונה יכלה לקרות גם אם היא היתה בת 140.

ערן שחר

New member
עינת שכחת לכתוב א המילה יש לפני

מכונים כי עשית הכללה של כול המכונים שאני אישית מתאמן במכון שמקפיד על כל הכללים כולל הגיל ואישור רפואי

לא שכחתי כי זו ההתרשמות שלי

אם יש לך התרשמות אחרת, מה טוב. העובדה היא (לפחות בעיני ולפי ההתרשמות שלי) היא שמכונים מעמיסים מנויים בלי יחס למס´ המדריכים והמכשירים, לא בודקים באופן מדוייק גילאים ולא מקפידים על אישורים רפואיים ומעקב.

Hercules

New member
אין את מי להאשים..

אני חושב שזה ממש טיפשי מלכתחילה את אומרת "למה המכונים לא אסרו עליי להיכנס?" עכשיו את מאשימה אותם?! את צריכה להיות מספיק חכמה בעצמך ולהבין שאת עוד לא בגיל הנכון ללכת לשם... אם את מחפשת מישהו להאשים אז תאשימי רק את עצמך... sorry

למעלה