שלום

שלום

בזמן האחרון אני לא יושנת טוב,כל דבר קטן מכניס אותי לדכאון ואז קשה לי לישון.. יש לי חסרונות בגוף אבל יש משהו אחד שנורא מפריע לי ,אני יודעת שלכולם יש חסרונות בגוף,אבל עדין.. למרות שאני לא בטוחה שאני בפורום המתאים.. :-/

Darek engel

New member
בוקר טוב

אני רוצה להגיד לך שאת במקום הכי נכון . לפי דעתי זאת טעות לחשוב ששינוי חיצוני יפתור משהו . לפני כמה שנים חשבתי בדיוק ככה והלכתי ועשיתי את השינוי . הבעיה שזה לא נתן לי כלום חוץ מחיצוניות . עד שהבנתי שזאת לא הבעיה בכלל החוסר ביטחון שלי נבע בכלל מדברים אחרים שנימצאים עמוק עמוק בנפש . עד שלא עשיתי טיפול כמו שצריך לא עזר לי כלום . אני מציע לך לחשוב טוב למה את רוצה לשנות משהו בכלל אבל תסתכלי לעומק ורק את יכולה לתת לעצמך את התשובה האמיתית . שיהיה לכולנו יום נפלא .

א ש לי

New member
אני מבינה מהודעתך

שהדיכאון לא נובע מהחסרונות החיצוניים "כל דבר קטן מכניס אותי לדיכאון" כפי שציינת, לכולנו חסרונות. הכול מתחיל מבפנים ואנחנו מחפשים תירוצים לבעיה אבל בטח לא חסרונות הגוף. יש נכים מנצחים עיוורים שמנגנים קטועי יד שמציירים עם הפה או עם הרגל ויש חלק מאיתנו, שבוכים על החסרונות שלהם גם אני לפעמים חוטא ואומרת "אךךך לו היו לי שדיים גדולים" :) אבל החשוב יותר לרפא את הנפש שלי הייתה פצועה וכואבת אבל התעקשתי להבריא לרפא את הפצעים, את התיסכולים והתסביכים והיום(כבר שנים) אני מאושרת וישנה ניפלא למרות כל החסרונות.:)

היי

אני מסתפקת בלומר "אךך אילו היה לי חזה" אני לא רזה ולא שמנה,אבל הבעיה שאני דיי שטוחה ויש לי צמיגים גדולים+כרס, ככה שהתחת שלי נראה ענק..והגוף שלי חסר פרופורציות.. וכל חולצה שאני לובשת אני נראת בה מוזר, כי למעלה באזור החזה אני רזה ופתאום יש מין גל כזה של שומן..
ואני לא אוכלת הרבה,אני שומרת.. טוב ניסיתי לצייר אבל לא הצלחתי

א ש לי

New member
את מזכירה לי את החברה שלי:)

והיא הכי יפה בעולם למה? כי היא מאושרת, כי היא זוהרת כי היא מקרינה את כל פנימיותה אנשים אוהבים אותה ולא בוחנים ושופטים אותה והיום היא יפה יותר כי היא מתחתנת:) לו היא הייתה הולכת לתחרות דוגמניות אז כולם וגם אני היינו מגחכים, גם לו זו הייתי אני שהולכת:) אבל אני בטוחה שלו היינו ניפגשות אז בלכתי לשלום הייתי אומרת...יווו איזו מתוקה או היה נישאר בי משפט שלך חכם או הרגשה ניפלאה בלהיות בקרבתך לא הייתי אומרת, חושבת יווו איזו שטוחה ועם צמיגים:) אנחנו תמיד השופטים הכי קשים עם עצמנו אנשים לא רואים את מה שאת חושבת, מה שאת מרגישה, ובכל זאת אם משהו מפריע לך עם עצמך, את תמיד יכולה להראות טוב יותר לעשות את המאמץ ולהמשיך לשמור והכי חשוב להתעמל. מתוקונת שתאהבי את מי שאת העולם כבר יאהב אותך, בדיוק כמו שאת!

../images/Emo2.gif עייפה

אולי זה בגלל שאחרים לא רואים את הדפקטים שלנו,כי אנחנו מנסים להסתיר אותם..

Darek engel

New member
תקחי הכל

ברצינות כל מה שנאמר כאן . לפחות תני צאנס קטנטן . את תראי שברגע שאת תרגישי טוב בבטן הכל יהיה טוב . הכי חשוב בחיים זה הרצון אם יש רצון למשהו אז פשוט צריך לחזק אותו וללכת על זה . בחיים יש הפתעות . לכולנו שיהיה חיים מאושרים .

למעלה