שלום

שלום

אני ואחותי חוששות מאוד לבריאותו של אבא שלי, לאחרונה הוא שוכח דברים ועכשיו שמנו לב שהוא מתקשה להתבטא, ואני מדברת פה על בנאדם שהוא אחד החכמים ביותר... פעם הוא היה מחשבון+אנציקלופדיה+מילון מהלך. הוא לא היה שוכח דבר ולו הקטן ביותר. איפה אני יכולה לקרוא על התסמינים הראשונים למחלה? אולי זו רק תקופה רעה שהוא עובר, אבל הוא לא מסכים לשמוע על זה בכלל והוא לא מסכים להבדק. אני לא רוצה שיהיה מאוחר מידי כשהוא יסכים להבדק... תודה מראש.

zs1957

New member
באתר עמותת אלצהיימר

תמצאי חומר רב על המחלה, על הסימני הראשונים, שיטות טיפול, שמות רופאים, תרופות ועוד. זהבה שחם

אסתרס

New member
כדאי לעבור אבחון

אם יש חששות להתחלת ירידה בזכרון מעבר לאיטיות נורמטיבית בעקבות הגיל, יש לעבור איבחון, כדי לקבל טיפול ולהאט את ההדרדרות. ב) באתר עמותת אלצהיימר יש אינפורמציה רבה על המחלה. ג) תצלצל למשרדי העמותה ותבקש שישלחו לך את הדפדפת הצהובה ובה רשומים הסימנים למחלה. ד) יש אתר נוסף alz.co .il לחיות עם אלצהיימר. ובו אינפורמציה נוספת ומעודכנת. תשלח לי מסר אישי . ביי

שריוש2

New member
שלום...

קודם כל, מקווה מאוד שזו סתם הזקנה, ולא האלצהיימר הארור. לפי מה שאת מתארת על אביך,כדאי מאוד שתקחו אותו לאבחון, כדי לבדוק, ולהיות על הצד הבטוח. אם יגידו לכן שאין מה לדאוג, ואלו רק תסמינים של זקנה, מה טוב. אבל אם יגידו לכם שזה אלצהיימר, תצטרכו להתחיל בטיפול כמה שיותר מהר כדי לא לבזבז זמן משמעותי להדרדרות המצב אצל החולה. אצל סבתי, המחלה התגלתה די מאוחר. לפחות שנה שנתיים אחרי שהתפרצה אלצה. שמנו לב לתסמינים והיינו מאוד ערניים, אך לקח זמן עד שהתעודד אצלנו חשד שמשהו שונה, לא בסדר, ועד שעלינו על המחלה. ולצערנו הנזק שנגרם לה במח גדול מאוד. דפדפי בין דפי הפורום. זה מאוד יעזור לך בכל מיני נושאים הקשורים למחלה. במידה ותרצי מידע נוסף על המחלה, אשמח לשלוח לך במסר אישי. ערב טוב!

למעלה