שלום!!!!!!

da87

New member
שלום!!!!!!

אני יודע שהמון זמן לא כתבתי...אבל מה לעשות.....כשאתה בחיל הים אתה לא רואה הרבה בית...וגם שאתה רואה בית אין לך כ"כ זמן למחשב...בקיצור...ביום חמישי סיימתי בשעה טובה את הקורס...מה שאומר שמחר אני מתחיל את השירות על הספינות...יהיה מעניין.... בכל מקרה, רציתי לשאול את המבוגרים יותר שמבינכם...(הכוונה מגיל צבא ומעלה...)- איך אתם מתמודדים/התמודדתם עם הנטייה בצבא? אחרי הכל בוודאי כולכם יודעים שכשאתה מוקף באוכלוסיה גברית בלבד הכל קשה פי כמה וכמה- הן מהצד החברתי- שכולם מדברים כל היום על החברות שלהם, ועל זיונים וכו' והן מהצד, נקרא לזה, הנפשי- שאתה מתחיל להידלק על כמה בנים.... בקיצור עניין אותי לשמוע על זה אז אני אשמח אם תגיבו למכתב הזה... עד אז- שיהיה לכולם שבוע נפלא!!!!!!!

מנסון1

New member
הייתי מייעץ לך

שכל פעם שתידלק תקפוץ לים להתקרר, אבל אז ראיתי את הפסוק שהבאת בסוף "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה" אז אני כבר לא יודע אם העצה תועיל. בכל אופן שיהיה לך שירות מוצלח ונעים בלי הרבה כאבי לב.

SmartToyBoy

New member
שלום שלום :)

באמת הרבה זמן לא כתבת... אבל אכן, צבא, מה לעשות... לצערי אין לי הרבה עצות, אני רק עוד שבועיים (!) מתגייס. אבל אני אספר לך דבר שלמדתי היום - ההתמודדות, היא חלק בלתי נפרד מחיינו. כמה פשוט נשמע הדבר: ברור שצריך להתמודד עם דברים! אבל צריך לדעת איך לעשות את זה. אתה נשמע בחור פיקח (וגם חברך לשעבר הינו בחור פיקח למהדרין...) - כל סיפורי החברות והמשגלים באמת מרשימים אותך? זה כזה "ביג דיל" בעיניך? תחשוב על זה רגע: במה הם מתגאים? בזה שיש להם "בשר מוכן" (...) והם "אוכלים" אותו ו"נהנים" ממנו? תמיד באותם רגעים תזכיר לעצמך עד כמה אתה גדול מהם, וכמה ההתמודדות שלך קשה, מורכבת ואמיתית יותר. אני מקווה שאולי זה יעשה לך יותר טוב :) ולגבי ההדלקויות על בנים - שמעתי שבצבא זה פשוט קשה ברמות שאי אפשר לתאר. אם תמצא אפשרות לתת ביטוי לרגשותיך כלפי מישהו - כדאי לנסות, אבל לא לפני שאתה בטוח במאה אחוזים שהוא "בסדר" עם זה (או לחילופין, שהוא "בקטע"). בהצלחה רבה רבה!!! ולכבודך, קצת על מלחמתו של חיל הים בארגוני המחבלים: http://www1.idf.il/Navy/Site/Templates/controller.asp?lang=HE&fid=44014&did=44691

BabyBoy1

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

מזל טוב על סיום הקורס
אני עתודאי, ככה ששירות ממש עוד לא ממש עשיתי. אבל כן הייתי בטירונות אבט"ש וכו' ששם גם נאלצתי להתמודד עם דברים דומים. אני חושב שהעצה הכי טובה היא פשוט למצוא את האנשים שיש לך הכי הרבה במשותף איתם ולהסתובב איתם. והייתי מציע לך גם להפעיל את הגיידאר שלך
לגבי ההידלקויות על בנים, אני תמיד הייתי עם עתודאים, ככה שלא היה ממש על מי להידלק
אם נדלקת על סטרייט, אז אין מה לעשות חוץ מהלתרחק ולנסות לשכוח אותו. בהצלחה בשירות

אפק בר

New member
אלא לראותם בלבד

ממש גרוטסקי=המר והמגוחך. אני נדהם לראות כל פעם מחדש את "הקישור" בין התורה והציטטות שאנו מעלים לצורך שימוש והמשגה בעולם שלנו ולעניין כמו שהקדמתי בנושא וצטטי-אלא לראותם בלבד,תהנה מיופים ותדע שלא ברי השגה הם. תשוחח בטלפון עם ידיד או חבר מהעולם שלך ותפרוק את המטען. הצבא -תקופה יפה תמצא את החיוב שבה .

materzon

New member
משרת בחייל לוחמים

אני יכול לספר לך חוויות מהשירות שלי אולי זה יעזור... לפני השירות פחדתי מכל הקטע של המקלחות אבל הגעתי לשירות ולא קרה כלום חוץ מאיזה 3 פעמים בשנה וחצי אבל אז התסובבתי אל הקיר ולא קרה כלום וגם המקלחות היו ריקות,איכשהו זה לא קורה. אני יכול לספר לך שהייתי בקורס עכשיו והכרתי שם חבר הומו ולו דווקא כן יש את הבעיה במקלחות והייתי מציק לו עם זה :) נכנס לו למקלחת וכאלה דברים.אז גם יוצא במקרה להכיר אנשים הומואים יש גם לוחמים! ובקשר לסיפורים של כולם...מקשיבים! יש ברירה!? :) בהצלחה

למעלה