שלום

שלום

עוד כשבוע חוגגים המשפחה (4) יומולדת... (אין ילדים או משהו....סה"כ 2 מבוגרים ו2 קצת פחות) קודם כל כדאי שתבינו את הטעם שלנו : בגדול אנחנו מחפשים אפשרות לבשר טוב, עם אפשרויות אחרות (מרקים, דגים וכדומה) (לא חובה את כולם, העניין הוא שיהיה קצת גיוון), חשוב שיהיה שירות טוב (לא ברמה פלצנית אבל זה משפיע) פעם אחרונה היינו בקופי בר, נהנינו ברמה גבוהה ביותר, הכל פשוט הכל היה מעולה, אבל חבל לנו ללכת לשם שוב ולא לגוון. אגב, הקופי בר היה על גבול היקר בשבילנו.....ממש על הגבול היינו כמה פעמים באונמי, הכל שם מעולה, אבל כמה כבר אפשר. הפעם ביררתי וקראתי ביקורות והכל והבאתי לפניכם את הרשימה הסופית....אם תוכלו לעזור ולפרט מה עדיף ולמה, אודה לכם רבות: -תהל -פויקה (מתנגש עם מה שאמרתי על הגיוון והבשר, אבל אם היא ממש ברמה אז לא נשלול) -space ? זה אני לא בטוח (גם מבחינת האווירה, משפחתית ....קיצר אני שם סימן שאלה) ? -דיניץ -סבסטיאן ? (גם פחות בטוח מהאחרים) ? -גבריאל -נועה אודה לכם אם תוכלו לחזק\לשלול אפשרויות ובבקשה להיות כמה שיותר אובייקטיבים (ולא על סמך נסיון מר ובודד במסעדה טובה....לצורך העניין גם בקופי בר אני בטוח שיש אנשים שלא נהנו....אבל אם שמעתם מכמה גורמים כנראה שזה לא צירוף מקרים) בתודה

mars4

New member
את תהל

מסעדה בסיגנון ספרדי, אני מאד אוהב. הכי קרוב לקופי בר מכל המסעדות שציינת זה סבסטיאן. גבריאל קצת מופלצת , space על הפנים ואת נועה אני לא אוהב. אני הייתי הולך על קפה נואר או סרגוס בהנחה שהסיגנון של הקופי בר הוא הסיגנון החביב עליכם. ושיהיה במזל. להתראות רק בשמחות!

ssyוM

New member
אפרופו תהל ...

יש להם את השף
הכי שווה בארץ! למען הגילוי הנאות ...אני לא אוביקטיבית

אז.....

דרכך מקבלים שם יחס מועדף במנות משובחות?
זו מסעדה שכבר אכלתי בה לפחות 7-8 פעמים למרות שאני רחוקה מאוד גיאוגרפית. אוהבת את האווירה ואת התפריט. עם זאת חלה ירידה בהנאה מהאוכל בפעמיים האחרונות.....

smartblonda

New member
אמנם לא ברשימה

אבל מה דעתך על NG בשרים ברמה מעולה מקום נוסף ומומלץ לדעתי בסביבה המאוד קרובה היא ננה בר מסעדה המכסה את כל האופציות ומבחינת הבשרים ,המיקס,האנטריקוט מעולים.

מיצמיצ69

New member
אני אמנם לא אוכלת בשר

אבל בעד ננה, NG, בראסרי וסבסטיאן. לא נפלתי בכלל מתהל, לא מכירה את ספייס, פויקה ונועה, אכלתי בקיץ בדיניץ ולא הורגש שום כשרון בשתי המנות שאכלתי, אכלתי בגבריאל פעמיים-שלוש והתאכזבתי מחלק מהדברים אבל עכשיו רועי סופר בונה שם תפריט חדש (אולי קצת מוקדם מדי לבוא).

ננה f

New member
מישהו יכול להמליץ להם על הבאגסי?

שמתי עיני על התפריט והמקום. נראה, אם האיכות מדברת, ולפי השף הבנתי שאכן... שהוא בהחלט יכול להיות מפלט לא פלצני פחות צפוף ויותר נינוח לא.ב. אורבנית של הבראסרי. גם במיקום במגדלים ליד הים ממש מרתק לטיול נינוח על החוף של ספיגה אחרי או להגברת התאבון לפני. מעבר לכך, הבנתי שגם במנות הסטנדרטיות יש שם הבטחה. ????

מיצמיצ69

New member
אני חושבת שאת מתבלבלת

בין הבאגסי ובין בנג'מן סיגל..... באגסי זה בפלורנטין, בנג'מן סיגל במגדל האופרה, ליד הים. אמנם הדמות היא אותה דמות והבעלים הם אותם בעלים.. אבל זה לא אותו מקום............. שבת שלום (-:

ננה f

New member
הכוונה לבנג'מין סיגל כמובן ובהחלט

ואת צודקת אם כי... בכל הפרסומות של הבנג'מין סיגל ראיתי את הבאגסי ברקע. אבל כן ובהחלט הכוונה היא לב.ס. אין לי כוח להקליד בפעם ה... את השם המפורש -:))

מיצמיצ69

New member
יש פה מומחים גדולים ממני לבראסרי..

אני אכלתי שם סלט CHEVRE CHAUD (גבינת עיזים חמה) שהיה מדויק להפליא, ובפעם אחרת רק שתיתי שם וחברתי אכלה שרימפסים והתענגה. מירב בקיאה בתפריט שם... שאלי אותה.

למעלה