שלום

ראיסה

New member
שלום

שלום לכולם אני חדשה כאן, ואני מעריצה שרופה של בקסטריט במיוחד של ניק, אז עם איכפת לכם להגיד לי מתי הבקסטריט בויז איבדו את בתוליהם? תודה מראש

howiefan

New member
אם היית מעריצה אמיתית שלהם

לא היית שואלת שאלה כזו טיפשית שהתשובה עליה אינה עניינך!

cooliush

New member
HOWIEFAN צודקת!!

זה באמת מזה לא עניינך. דברים כאלה לא מפרסמים בצהובונים! אם את באמת מעריצה שרופה כמו שאת אומרת אז זה גם לא היה משנה לך מתי ואם בכלל. וסתם ככה לידע כללי אשתו של קווים בהריון אז תחשבי לבד!

טוב, רק תגובה קטנטנה......

הפורום הזה, די לא זז. עכשיו זה לא כדילצחוק, ללגלג או משהו כזה זה רציני.... אתם חייבים להפסיק להתקיף את כולם...... בא מישהו חדש ושואל שאלה.... אתם מתנפלים עליו... אולי תהיו טיפה יותר נחמדים לא כולם חייבים להיות מעריצים שרופים יכול להיות שהם באו לפה כדי ללמוד דברים, אז תנסו להיות טיפה יותר סבלניים.

ראיסה

New member
תרגעו

טוב מה אתם רוצים ממני בסך הכל שאלתי שאלה, ואתם מתנפלים אלי. ואני יודעת שאישתו של קוין בהריון. אם אתם רוצים אז אל תגידו רק אל תהרגו אותי. מי אתם חושבים שצריכה להיות חברה של ניק (מהמפורסמות)? אל תכתבו לי שזה לא עינייני אני סתם רוצה לעשות סקר מתוך סקרנות . צירפתי תמונה של בקסטריט

bsb girlll

New member
מה?!?!

אישתו של קווין בהריון?!?! קריסטן?! קווין?! קווין ריצ´ארדסון?! קווין סקוט ריצ´אדסון?! היא בהריון???????? איך את יודעת???

cooliush

New member
אווופס!!!../images/Emo5.gif

מצטערת על ההתקפה. הייתי שיא המעוצבנת על משהו אבל זה עבר לי. בקיצר, כן, קיסטן בהריון ותבדקו לפני כמה ימים בהודעה של מישהו (לא זוכרת...) יש גם תמונה של שניהם אז קחו מבט..

howiefan

New member
כתבתי למטה על זה

תכנסי להודעה שכתבתי -תנחשו מה, ותראי את התמונה של קווין עם קריסטין והבטן. כל כך לא מתאים לכתוב את זה עכשיו, אחרי פיגוע בנתניה, ועכשיו בירושלים, זוועה.

bsb girlll

New member
יו...

אין לך מושג כמה שאני מאושרת ברגע זה! כבר שנים אני מחכה לקווין ג´וניור! (רק חבל שזה בא מקריסטן הזאת ולא ממני... גנבה את אהובי הנצחי...)
דרך אגב, היום הייתי במקום הפיגוע בירושלים. פעמיים. זה לא בית קפה זה חורבה... אחות של חברה טובה מאוד של אמא שלי מהעבודה נהרגה שם.

mya 6

New member
בוקר טוב!!

לא ידעת?!!? לא כתבתי על זה האתר שלך?!??! או.קיי.. איזה כייף!!!!מור,מור את קולטת תגידי את קולטת?!?!? קווין עומד להיות אבא!! תחשבי עליו אם תינוקת קטנה בזרועותיו... יה.. איזה התרגשות.. אני עומדת לבכות!!

למעלה