שלום

שלום

הייתי שמחה לקבל עצות, אם יש, של פנג שוואי למכירת הבית (מה יכול לעודד), ולמעבר לבית חדש, ראיתי שענית פה בשרשור אחר, אשמח אם תוכלי להרחיב.

דנה A

New member
עצות פנג שואי

שלום אינסופ, האם את נמצאת בשלב של מכירת בית, או רק מחשבה בכיוון זה? אם כן, כמה זמן את מנסה למכור את הבית? לגבי מעבר לבית חדש - נסי למקד את שאלתך - מה לגבי מעבר.. אריזה? חיפוש? בחירה? חלוקה? ריהוט..? נסי למקד את השאלות עמ' שאוכל לענות לך באופן מדויק יותר, ערב טוב, דנה

אני לא יודעת איך להגדיר את זה

אנחנו מתכננים בשבוע הקרוב לפנות למתווך על מנת להראות את הבית, עד עכשיו עברנו על הבית לבדוק אם יש מקומות שצריכים תיקונים קטנים (שיראה יותר אסתטי), מתחילים לדלל דברים, כי אם עוברים דירה ולא צריך הכל נותנים. מוכרים וכו'... בודקים אילו רהיטים נקח איתנו אילו לא, בודקים מה למכור ומה לתת,ומה עדין צריך שישאר בבית עד שעוברים, אבל אלו תהליכים שלוקחים זמן. אנחנו רוצים לדעת אם יש משהו שיכול לעזור במכירת הבית. העלת גם את אפשרות החיפוש והבחירה, על זה לא חשבתי אבל אם ישנם טיפים אשמח לקבל. המעבר עוד רחוק אני מניחה, אבל אם יש טיפים לכניסה לבית חדש, מעבר לנקיון ונקיון אנרגטי אשמח לדעת.

דנה A

New member
מעבר דירה

נשמע שאתם בהחלט מתכוננים למעבר, אך האם פרסמתם אותו למכירה? האם קיבלתם תגובות מסוימות? אם כן, כמה זמן אתם מנסים למכור? אריזה באמת מתחילה במיון, דילול, חלוקה/זריקה ואריזה. לגבי קידום מהעבר - יש מצבים בהם אנו "רוצים" למכור או מחליטים שצריך למכור, אך יש קושי להפרד מהבית, צריך להיפרד ממנו ברמה הריגשית, לשחרר אותו התחלת האריזה הנה דרך מצוינת להתחיל בכיוון זה. כך אנו משדרים כי אנו באמת משתחררים ומשחררים את הבית. ניקיון וטיהור מומלצים גם כן. לדאוג שתהיה מסודרת ומאורגנת, מאווררת ומזמינה כך שיהיה נעים לראות את הדירה (זה טיפ מזמן שאני מכרתי את דירתי - כל מבקר רצה לקנות אותה..) על מנת לתת תחושה "ביתית" נהוג לאפות לחם/עוגה לפני שמגיעים לראות את הדירה, או לפזר שמן ארומטי. נקודה נוספת הינה הארת הכניסה. שאלות נוספות - האם מדובר בבית פרטי, דירה? איך היית מגדירה את החיים בבית, האם הבית מלא בילדים/חברים/פעילות, או שמא הוא ריק רוב היום? ערב טוב, דנה

דנה בוקר טוב ../images/Emo13.gif

ראשית, תודה על התשובה המקסימה שלך. שנית, מדובר בבית שיש בו מישהו ברוב שעות היום, אך הוא אינו מלא, פרט לערבים ולשינה. אני רק רוצה להבין שהבנתי אותך נכון, רצוי להאיר את הדירה בזמן שיש קונים פוטנציאלים, לפתח את כל התריסים על מנת שייכנס אור, אני מניחה שזה רעיון שהיינו משתמשים בו בכל מקרה, בעיקר מכיוון שיש לנו שלושה כיווני אויר, נוחים ולא יוצרים רוח פרצים נוראית, אבל תמיד טוב שזה יהיה בראש. עדיין לא הראנו את הדירה, כי מצאנו שאין טעם לעשות את זה בלי שנסיים להפטר מדברים שמעמיסים על הבית. מדובר בדירה בבנין, ואני מאמינה שננסה את הפטנט של העוגה, ויש לי הרגשה שנאפה עוגה עם קינמון
. אם את יכולה לתת לי טיפים נוספים מהעת שמכרת את הדירה, או לפרט יותר אודה לך מאוד. תודה רבה על התשובה הארוכה והיפה שלך.

ועוד משהו קטן

אנחנו רוצים לזרז את האפשרות למכור את הדברים שאנחנו מעוניינים למכור (מה שבחרנו לתת נעשה באותו יום כבר), יש משהו שיכול לעודד את זה?

ייתכן שלא פרטתי בשאלה

התכוונתי לזרז את מכירת פרטי הריהוט וכו' שאני לא זקוקים להם ורוצים למכור לפני המעבר, ועדיף לפני שמראים את הבית, כדי שהבית יהיה מרווח וכו,

זה לא עובד

פירסמנו את הפריטים במחירים שבדקנו שהם סבירים מאוד, כל פריט במקום שהכי מתאים לפרסם, ולמרות שהייתה התעניינות שום דבר לא נמכר, לזה אני מתכוונת. אחרי שמפרסמים, זה פשוט לא נמכר.

דנה A

New member
חשיבה חיובית../images/Emo13.gif

עדיין לא ניסית למכור את הדירה, מדוע את מתכוננת לעיכוב? יתכן ויבואו לראות את הדירה ומיד יקנוה.. לא? להאיר ולאוורר את הדירה - מומלץ, גם להשאיר אור ומוזיקה בבית בזמן שהוא ריק, כדי להוסיף "יאנג" הביתה, בנוסף גם להאיר את ה"גב" של הדירה (העורף של הבית) כדאי לנסות ולהעמידה למכירה, נסי את הטיפים הראשוניים הללו, במידה ותרגישי כי אתם נתקעים במכירתה, ננסה רעיונות נוספים. יום נפלא, דנה

השאלה לא הייתה בנוגע לדירה כלל

אלא בנוגע למכירת התכולה, שאותה התחלנו לפרסם כבר לפני שבועיים. יש התעניינות רבה, כל הזמן, אבל בינתיים שום מכירה לא יצאה לפועל. התכוונתי לזה, את הדירה עדיין לא פירסמנו, כך שברור שלא לזה התכוונתי.

דנה A

New member
פנג שואי עוסק במבנה על רצף הזמן

חשבתי שביקשת טיפים נוספים מזמן שמכרתי דירתי, לגבי ריהוט יד שניה, אין לי טיפים. בהצלחה, דנה

למעלה