שלום

ani magniv

New member
שלום

נובים מסריחים מוחעחע בלאק סתם כושים מסריחים ינובים

x N O A M x

New member
שיואווו

אנחנו נובים שמעתםם?!
אומייגאדד *מתה* באנה ילד, אם אתה לא אוהב אותם, מה אתה עושה פה ? אתה פשוט יכול לעלות קצת עם העכבר למעלה לפינה בצד ימין שיואו יש שם איקס איזה קטע XD אז יאללה תלחץ וגודביי. אגב, לא כולם כושים. :]]]]]

HaDaRoSh

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מצחיק
יצאת גבר, איזה מגניב, אתה מגניב לא? שיוו איזה קטע...
אולי הם כושים (נניח שכולם), ואם הם מסריחים(נניח שוב) הם יודעים לעשות מוזיקה טובה יותר מכול אחד אחר...
וכמו שנעם אמרה, לך לאיקס הזה שמה בצד ותעוף לנו מהעיניים... תודה רבה, גבר גבר

gali56

New member
הרשה לי לגחגח עליך..../images/Emo4.gif

נובים?מאיפה הגעת לזה ילד?! הבלאק אייז פיז שרים,לא חננים של מחשבים
גבר גבר הא?..עם הית גבר גבר,היית יודע לכתוב
אז ילד לך ללמוד לכתוב ואז תחזור אלינו ^^ רק בשביל שיעורים בחינם..יאלה: א,ב,ג,ד,ה,ו,ז,ח,ט,י,כ,ל,מ,נ,ס,ע,פ,צ,ק,ר,ש,ת. כושים?!בחבחחבחבחבחבח ראית את פרגי?[עם אתה לא יודע הבת..][עם אתה לא יודע מה זה בת אתה בבעיה רצינית] סתכל שוב ואז תחליט מי כושי או לא,וגם עם הם כושים,מה רע בכושים?!אין רע..
עם אתה שונא אותם למה אתה פה?!החשבת על זה?
.. איזה כינו:אני מגניב...
עם כבר תרשום:Im cool שאפילו אני יודעת לרשום! אז ילד,אתה מוזמן ללכת עם העכבר למלעלה,לזוז קצת לצד שמאל.. אתה רואה את הX הקטן בצבע אדום?!תלחץ עליו. יום טוב ולמידה נכונה של אותיות, גל

avivoOsh2

New member
כנססססס ../images/Emo46.gif

מה אתה חושב שאתה תגיד לי??!! אתה גם בטח לא יודע בכלל מה זה כושים לפי איך שאתה כותבב... קודם תדע לכתוב ואז תכתוב !! חוצפפן... ועם אתה כלכך לא אוהבת את הבלאק אייד פיז אז מה פיתאום אתה נימצא כאן?!?!! כדי לעשות עניין??! איזה תינוקקק.... וכמו שנועם אמרה.... האיקס הקטן והאדום הזה רק מחכה לך שתלחץ עליו
אז תלחץ עליו....ומ-ה-ר!!!!

razM19

New member
../images/Emo6.gifאנשים

הוא כבר לחץ על ה-X למעלה מזמן... למה להתעצבן???

תראה "חמוד",אם אתה-

לא אוהב אותם מה אתה עושה פה?! אולי התבלבלת אז פשוט תיקח ישר למעלה ויש איזה איקס שם פשוט תלחץ עליו! ובאמת תודה על ההודעה.. אנחנו מבינים שאתה משועממם! אזז ייאאלה סע לנו מהעיניים ש-ל-ו-ם!!

למעלה