שלום

ניר372

New member
שלום

היי זה ניר שנים שלא כתבתי הודעה בפורום הזה או בכלל לא כתבתי שום הודעה באף פורום ... אני ישתדל עכשיו להיכנס יותר ... אני כל כך אוהב את שאנייה חבל לכם על הזמן אני מזה מצטער על זה שלא ניכנסתי פשוט אני בצבא ואני הרבה לא ההיתי בבית בשנתיים האחרונות ... וגם משום מה לא הצלחתי להכנס לכינוי הקודם שלי ,לא היה לי כח לעשות חדש (אין לי שמץ איך עשיתי עכשיו) אני פשוט ממש התגעגעתי להיות פה בפורום ולדבר על שאנייה ובכלל על הכל איתכם ... אני לא מפסיק לשמוע אותה רק שתדעו ... ואני חייב להודות על משהו ..(מירי אולי תאהב) אני בשנתיים האחרונות ממש שומע מהבוקר עד הערב את הקורס אני ממש חולה עליהם , קניתי את כל הדיסקים שלהם אני מכיר את כל המילים של השירים שלהם ורק שתדעו שיש להם שירים ממש ממש יפים והם אחלה להקה ... .. אז אל תתבעסו שאני שומע אותם עכשיו טיפה יותר משאנייה .... אבל בכל זאת שאנייה בישבילי תמיד תיהיה מספר אחד ובמיוחד השירים... your still the one ,frome this moment on , home aint wher the heat anymore, when you kiss me ,fafa, you got away וכל השירים שלה האחרים המקפיצים מכל הדיסקים השווים שלה אוהב את כללללללללללללללל השירים והדיסקים שלה דרך אגב גל ממש ממש באיחור רציני אבל מזל טוב על זה שאת מנהלת את הפורום המהמם הזה וכל האלה שהיתגייסו או שיתגייסו ממש ממש בהצלחה תיקחו את הכל בקלות על תחשבו על הזמן הכל עובר(טירונות וקורסים זה הכי הצגהאל תקחו קשה) (אני לא מאמין שכבר גמרתי יותר משנתיים ) קיצר בהצלחה ,תהנו מהשירות שלכם ... אני אוהב אתכם אני מבטיח לכם עכשיו שאני יכתוב פה יותר ... סליחה

Eilleen

New member
וווווווווווווווווווווווווווווווואיי

ניר יא חצוף! איפה היית???????? איפה אתה משרת??? לכל החדשים בפורום...ניר פעם היה אחד מהאנשים שכתבו הכי הרבה בפורום...ומהרגע שהוא התגייס הוא הפסיק לאהוב אותנו (כמו סיגל *אהההמ*
) מה איתך ספר לנו איך עברו עליך 7 השנים האחרונות

MiriOrit

New member
ניר? ניר הראשון??

מה קורה? באמת נעלמת לנו
מצאת כבר את הדיסק שנאבד לך??

למעלה